Göz kamaştıran şimşek

İtalyan basını, Hakan Çalhanoğlu'nun performansını ve golünü övdü. Football-italia.net, “Çalhanoğlu'nun şimşeği, Inter'in gözünü kamaştırdı. Verona'yı dağıttı” başlığını kullandı.

Serie A'da Şampiyonlar Ligi iddiasını koruyan Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, deplasmanda Verona'yı 6-0 yenerken, Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gole İtalyan basınından övgü geldi. Hakan'ın performansıyla ve golleriyle takıma büyük katkı verdiği hatırlatılan haberlerde, Türk oyuncunun maç sonu konuşmaları da yer aldı. Football-italia.net, "Çalhanoğlu'nun şimşeği Inter'in gözünü kamaştırdı. Verona'yı dağıttı" başlığını kullandığı haberinde; "Türk oyuncu ceza sahası dışından sihirli bir vuruş yaparken, 33. maç gününde 2 bin 800 dakikadan fazla süre alarak Inzaghi'nin takımının önemli bir parçası olduğunu gösterdi" denildi.

Hakan'ın Adolfo Gaich ve arkadaşlarının kalesine 30 metreden harika bir şut attığı ve fi lenin üst köşesini sarstığı belirtilen haberde, "Takım arkadaşlarının da gözlerini kamaştırdı" denildi. Inter'in diğer gollerini 31. dakikada Adolfo Gaich (kendi kalesine), 38 ve 61. dakikada Edin Dzeko, 55 ve 90+2. dakikada Lautaro Martinez kaydetti. Inter, bu galibiyetle puanını 60 yaptı ve 4. sıraya çıktı. Mavi-Siyahlı takım, bu galibiyetle ligde üst üste 3. maçını kazandı.

ŞİMDİ AYNI SEVİYEDEYİZ

Hakan Çalhanoğlu maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Puan kaybetmemek önemli, Roma ve Milan'a yetişmek için pedal çevirmek durumundayız. Şimdi hepimiz aynı seviyedeyiz ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz için tüm puanlar aynı. Verona gibi takımlara karşı oynamaya alışkınız. Atalanta ve Torino aşağı yukarı benzer oyuna sahip" dedi.