Gol düellosunun galibi Sivasspor! Adana Demirspor'a üst üste 2. şok!

Süper Lig'in 29.hafta mücadelesinde sezonun flaş ekiplerinden Adana Demirspor sahasında Sivasspor'u ağırladı. 2-0 geri düştüğü maçta 2-2'yi bulan Adana Demirspor, karşılaşmanın uzatma dakikalarında yediği penaltı golüyle rakibine boyun eğdi. Bu sonuçla Mavi Şimşekler ligde üst üste 2. maçından da mağlup ayrıldı.

Süper Lig'in 29.haftasında Adana Demirspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi Sivasspor zorlu maçı 90+2'de attığı penaltı golüyle 3-2 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Adana Demirspor ligde üst üste 2. yenilgisini alırken Yiğidolar 3 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 28, 54, ve 90+2. (P) dakikalarda Pedro Henrique kaydetti. Adana Demirspor'un sayıları ise 58. dakikada Stambouli ve 68. dakikada penaltıdan Mario Balotelli'den geldi.

Adana Demirspor'un 82. dakikada Balotelli ile attığı gol, VAR kontrolü sonrasında faul gerekçesiyle iptal edildi. Hakem Çağdaş Altay, Sivasspor'un 90+2'de kazandığı penaltıyı ise VAR ekranında izledikten sonra verdi.

Bu sonucun ardından üst üste 3. mağlubiyetini alan Adana Demirspor, 45 puanda kaldı. 3 maçlık mağlubiyet serisi sona eren Sivasspor ise puanını 37'ye yükseltti.

Adana Demirspor gelecek hafta Başakşehir'i konuk edecek. Demir Grup Sivasspor ise Altay'ı ağırlayacak.

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...