Gol atacağımı hissettim

“Top alt köşeye gittiğinde hayatımdaki en güzel duyguyu yaşadım. Hayatımın, çocuğumun hayatı üzerine yemin ederim, Cole Palmer'a dedim ki: “Oyuna gireceğiz ve bana asist yapacaksın.”

AKŞAM SPOR

EURO 2024'te Hollanda'yı 2-1 mağlup ederek adını finale yazdıran İngiltere Milli Takımı'nın 90. dakikada galibiyet golünü atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki hücum oyuncusu attığı gol ile ilgili şunları söyledi: "Hayatımın, çocuğumun hayatı üzerine yemin ederim ki Cole Palmer'a dedim ki: 'Oyuna sonradan gireceğiz ve bana asist yapacaksın.' Topu aldığı anda bana pas vereceğini biliyordum."

FIRSATI BULDUM, DEĞERLENDIRDIM

İngiltere'de Aston Villa forması giyen Ollie Watkins, sözlerini şöyle sürdürdü: "Top alt köşeye gittiğinde hayatımdaki en güzel duyguyu yaşadım. İnanılmaz! Haftalardır bu anı bekliyordum. Bulunduğum noktaya gelmek için çok çalıştım. Bu fırsatı yakaladım ve değerlendirdim." Hollanda karşısında sonradan oyuna dahil olan Watkins aynı zamanda zorlu müsabakanın oyuncusu seçildi.

MASALSI BIR YÜKSELIŞ YAŞADI

Watkins'in eski amatör kulübü Weston-super-Mare, İngiltere galibiyetinin ardından "Hayaller gerçek olur" diye bir paylaşımda bulundu. Watkins, 2014-15 sezonunda Conference South kulübünde 24 maçta 10 gol atmıştı. Watkins, A.Villa forması altında geçtiğimiz sezon oynadığı 53 maçta 4323 dakika sahada kaldı.. Başarılı oyuncu, bu süre içinde 27 gol, 13 asistlik performansıyla göz doldurdu. İngiliz ekibi ile 2028 yılına kadar sözleşme bulunan başarılı oyuncunun piyasa değeri 65 milyon euro.