Göksel Gümüşdağ'dan 'Başakşehir satılacak' iddialarına yanıt

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulübün satılacağı iddialarına yanıt verdi. Gümüşdağ, ''Bu işi daha büyütmek için bu tip görüşmelere sıcağız tabii. Ancak Katarlılara satılmak gibi bir durum söz konusu değil'' dedi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Süper Lig şampiyonluğu sonrasında kulübün Katarlılara satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

'GÖRÜŞMELERE AÇIĞIZ AMA GÜNDEMDE YOK'

Kırmızı Çizgi programından gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Göksel Gümüşdağ, "Katarlılara satılma gibi bir durum söz konusu değil. Ancak biz bir şirketiz. Bu işi daha büyütmek için bu tip görüşmelere sıcağız tabii. Bunlar yapılıyor. Ancak Katarlılara satılmak gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Konrad Michalak'ın peşinde

"AVRUPA'DA DOSYASI OLMAYAN TEK KULÜBÜZ"

Avrupa'da dosyası olmayan tek kulübüz. Bunun bize kulüp olarak getirdiği finansal güç var. Pandemi sürecinde oyuncuları tekrar sahaya döndürme konusunda oyuncuların yönetsel ve teknik ihtiyaçlarına dikkat ettik. Ayrıca bu süreçte çok pozitif destek gördük.

Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollar ayrıldı

Daha sonra TRT Spor canlı yayınına katılan başkan Gümüşdağ'ın buradaki açıklamalarından satır başları ise şöyle;

Kasımpaşa maçı için federasyona başvurduk, maçı 17:00'ye aldık. 6. yılımızda, 21:00'da 6. şampiyon olarak kupamızı kaldıracağız. Stada yaklaşık 4 bin kişi alacağız.
Ligimizin şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidemeyecekti. Biz bu konuda ülke puanına %45 katkı sağladık. İnşallah Kopenhag'ı da eleyip, Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben ayrıca gelecekte bundan sonra birçok Anadolu takımlarının şampiyonluğunu göreceğimizi düşünüyorum.
İrfan Can'ı farklı kulüpler izliyor, teklif geldiğinde değerlendirir ve paylaşırız. Şampiyon takımda şu an, 'Yurt dışından teklif geldiğinde değerlendirebilirim' dedi bana da sezon başında. Gelince, her türlü yardımı gösteririz. Şu anda resmi bir teklif yok.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Cenk Tosun için karşı karşıya geldi