Göksel Gümüşdağ, başarılarının formülünü açıkladı

Şampiyon Medipol Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, başarılarının formülünü açıkladı: ''Kurucu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığım istişarede 'istikrarlı, ayağını yorganına göre uzatan, denk bütçe ama zirveyi zorlayan bir kulüp oluşturmak istiyoruz' dedim. O da, 'Türk futbolunun buna ihtiyacı var' dedi. Böyle yola çıktık'' ifadelerini kullandı.

NTV

6 yıllık tarihinde ilk Süper Lig şampiyonluğunu elde eden Medipol Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Okan Buruk ve futbolcular Mahmut Tekdemir ile İrfan Can Kahveci NTV canlı yayınına konuk oldu. 

Şampiyonluktan, transfer söylentilerine bir çok konunun konuşulduğu yayında özellikle transfer konusunda önemli açıklamalar dikkat çekti.

Sevilla'nın İrfan Can'ı takip ettiğini söyleyen Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Geçen sene Fenerbahçe, Mahmut'u da istedi, İrfan Can'ı da istedi ama biz göndermedik" dedi.

İstikrarın önemine dikkat çeken Gümüşdağ, "2014'te başlayan yolculuk ve 6. yılımızdayız. Bu takım 6 yıldır beşinci olmadı. Bu çok önemli. Sürdürebilirlik, devamlılık... Avrupa'da herkes bu istikrara bakıyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de büyük bir sempati uyandırdıklarını da sözlerine ekleyen Gümüşdağ, "Tüm kulüplerden tebrikler alıyorum. Futbolun oyun olduğunu bilen, polemikten, tartışmadan uzak, işine bakan bir takım olduk, herkesin sempatisini kazanmış durumdayız" şeklinde konuştu.

Galatasaray'dan yerli atağı! Arda Turan, Emre Çolak ve Semih Kaya ile anlaşma sağlandı

OKAN BURUK: ÜLKE PUANINA KATKI YAPMAK BENİ DÜŞÜNDÜRDÜ

Başakşehir ile şampiyonluk yaşamanın büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu  söyleyen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Galatasaray'da da şampiyonluklarım vardı. Ülke puanına yaptığımız katkı, bir teknik adam olarak ilk kez 'Ülke futboluna katkı yaptım' diye düşündürdü beni" dedi.

Centilmen bir takım olduklarını sözlerine ekleyen Buruk, "Ligi şampiyon bitirdik, Avrupa'da devam ediyoruz. En önemli şeylerden biri de ligin en centilmen takımlarından biriyiz" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz: 'Beşiktaş çok büyük bir yükten kurtuldu'

İRFAN CAN: HEDEFİM LA LIGA

Hakkındaki transfer söylentilerine açıklık getiren İrfan Can Kahveci, hedefinin İspanya Ligi olduğunu söyledi. Kahveci: "Başkan ile sezon başında sözleşme imzalarken, 'Şampiyon olup Avrupa'ya gideceğim' diye söz vermiştim. Başkan da 'Öyle bir şey olursa izin veririm' demişti. İspanya Ligi'ni istiyorum. Hedefim o" ifadelerini kullandı.

Caner Erkin'in menajerinden ayrılık açıklaması

MAHMUT TEKDEMİR'DEN AVRUPA LİGİ AÇIKLAMASI

UEFA Avrupa Ligi'nde sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyleyen Mahmut Tekdemir ise, "Heyecanımız var. 6 sene önce kurulmuş bir takım Avrupa'da son 16'ya kalıyor. Bu bizim için büyük başarı. Deplasmanda Kopenhag maçımız var. Biz oyunun içinde kalarak sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.