Giovanni Guidetti'nin hareketi olay oldu! Türkiye-ABD maçında kıyamet koptu...

Filenin Sultanları'nın ABD'ye 3-2 yenildiği maçta antrenör Giovanni Guidetti maça damga vurdu. Tercihleriyle sürekli olarak tartışma konusu olan Giovanni Guidetti, Amerika Birleşik Devletleri ile oynanan maçta voleybolseverleri çileden çıkarttı.

Giovanni Guidetti'nin milli takımdaki hamleleri bir kez daha gündeme oturdu. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi üçüncü hafta son maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşı karşıya geldi. Giovanni Guidetti'nin yaptığı hamleler voleybolseverler tarafından topa tutulurken, Millilerimiz mücadeleyi 3-2'lik skorla kaybetti.

GİOVANNİ GUİDETTİ'NİN TERCİHLERİ YİNE OLAY OLDU!

Daha önce birçok kez sosyal medyada kızağa çekilen Giovanni Guidetti, yine gündemde. Filenin Sultanları'nın 2022 FIVB Milletler Ligi'nin 3. haftasındaki Kanada Etabı'nın kadrosu açıklandığında da voleybolseverler, İtalyan hocanın tercihlerini eleştirmişti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Guidetti'nin ABD maçındaki kadro seçimi, değişiklikleri ve taktiği sosyal medyada olay oldu. İşte İtalyan hoca için yapılan bazı yorumlar:

"ABD'ye karşı en iyi 6'lısını oynatacak dediğim Guidetti maça Ayça ve Meliha ile başlamıştır"

"Guidetti maçı izliyor musun abicim yapsana artık hamleni"

"Guidetti sen kasıtlı yapıyorsun abi düşman kuvvet gibisin sen. Bilerek kasten rezalet seçimler yapıyorsun. Dünyanın en iyi takımını rezil ediyorsun her önemli maçta."

"Guidetti karşı takıma sayı veren Meliha ve Ayça hariç herkesi çıkardı. İnanılmaz biri gerçekten. Takıma en önemli maçlarda zarar veriyor. Dünkü maçın kadrosunu koysa 3-2 bile olsa alırdık bu maçı. Yazık ekran başındaki herkesi de bipolar ettiler."

"Bu herif miadını doldurdu milli takımda.. Egosunu tatmin ediyor artık.. Sürekli denemeler.. Milli takım deneme yeri değil.!!! Tuba, Hande, Meryem sağlık sorunları yoksa oynarlar."

"Ne demiştik? Meliha ve Ayça varsa maç gider, hiç şaşmaz. Guidetti maçı kaybetmek istedi ve kaybedildi."

İKİNCİ YENİLGİMİZİ ALDIK

Calgary kentinde oynanan Milletler Ligi'nin 3. haftasının ilk maçında ev sahibi Kanada'ya 3-1 yenilen milli takım, ikinci maçında Hollanda'yı 3-0, üçüncü maçında da Japonya'yı 3-1 yenmişti.