Giovanni Guidetti depremi! Maça 1 gün kala olanlar oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti'nin kadro tercihi voleybolseverleri bir kez daha çileden çıkardı. Yaptığı seçimlerle sürekli tartışma konusu olan Giovanni Guidetti bir kez daha hedef tahtasına kondu.

Giovanni Guidetti'nin milli takımdaki kadro seçimi bir kez daha gündeme oturdu. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Milletler Ligi Kanada Etabı kafilesi açıklandı. Giovanni Guidetti'nin yaptığı oyuncu seçimleri voleybolseverler tarafından topa tutuldu.

GİOVANNİ GUİDETTİ'NİN TERCİHLERİ YİNE OLAY OLDU!

Daha önce birçok kez sosyal medyada kızağa çekilen Giovanni Guidetti, yine gündemde. Filenin Sultanları'nın 2022 FIVB Milletler Ligi'nin 3. haftasındaki Kanada Etabı'nın kadrosu açıklanırken voleybolseverler, İtalyan hocanın tercihlerini yine eleştirdi.

CEREN KAPUCU VE DERYA CEBECİOĞLU KARARLARINA SİTEM

Giovanni Guidetti'nin 16 kişilik A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosuna 3 libero dahil etmesi tartışma konusu olurken, özellikle Ceren Kapucu'nun kafilede olmaması büyük tepki çekti. Ceren Kapucu'nun yanı sıra Derya Cebecioğlu'nun da kadroda yer almaması bazı voleybolseverler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

İşte Giovanni Guidetti'nin Kanada Etabı kadrosu:

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin, Sıla Çalışkan

Pasör Çaprazı: Ebrar Karakurt, Meryem Boz

Smaçör: Hande Baladın, Tuğba Şenoğlu, Saliha Şahin, Meliha İsmailoğlu

Orta Oyuncu: Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş, Beyaz Arıcı, Bahar Akbay

Libero: Simge Aköz, Ayça Aykaç, Aylin Acar.

Filip Novak depremi! Fenerbahçe-Tirana maçında yer yerinden oynadı