Gianluca di Marzio dört gözle beklenen transferi duyurdu! Fernando Muslera'dan tarihi kıyak

İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio, Galatasaray'ın orta sahaya yapacağı takviyeyi duyurdu. Gianluca di Marzio, bonservisi Arsenal'de bulunan Uruguaylı Lucas Torreira ile ilgileniyor. Sarı kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera da vatandaşını ikna turlarına başladı.

İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio'dan yine bomba bir haber geldi. Di Marzio, Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha Lucas Torreira ile ilgilendiğini duyurdu. Cimbom'un tecrübeli eldiveni Fernando Muslera da, vatandaşını ikna etmek için görüşmeler gerçekleştiriyor.

GİANLUCA Dİ MARZİO HABERİ DUYURDU

Galatasaray'da yeni sportif direktör Cenk Ergün transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'la ilgili İtalyan basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Sky Sport muhabiri Gianluca Di Marzio'dan derlediği habere göre sarı-kırmızılılar, bonservisi Arsenal'de bulunan Lucas Torreira ile ilgileniyor.

26 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonu Fiorentina'da kiralık olarak geçirmişti.

Lucas Torreira kimdir?

Lucas Torreira 11 Şubat 1996 tarihinde Uruguay'da dünyaya geldi.

Futbola ülkesinin Wanderers takımında başlayan Torreira, daha sonra İtalya'da Pescara ve Sampdoria formalarını giyerken, 2018 yılında 28.6 milyon euroya Arsenal'e transfer oldu.

İngiliz devi, son iki sezondur Uruguaylı futbolcuyu sırasıyla Atletico Madrid ve Fiorentina'ya kiralık gönderdi.

26 yaşındaki orta saha geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla 35 resmi maça çıktı. Torreira bu karşılaşmalarda 5 gol atıp 2 de asist yaptı.

Torreira'nın Arsenal ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro.