'Ghezzal ve Leicester ile prensipte anlaştık'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, katıldığı televizyon programında Rachid Ghezzal transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

"Forvet için 2-3 adayımız var. İnşallah kısa sürede takviye yapacağız." diyen Emre Kocadağ, "Hem Türk futbolunun içindeki durumdan şikayet edip, hem de rakip takımın gündemindeki isimlere teklif yapınca, pek samimi olunmuyor. Ayrıca Beşiktaş, kimseden de ricacı olmaz. Biz şartlarımıza uyan transferleri yapıyoruz." dedi.

Rachid Ghezzal transferi hakkında konuşan Kocadağ, "Rachid Ghezzal için bahsedilen rakamlardan düşük rakamlara konuşuyoruz. Ghezzal ve Leicester ile prensipte anlaştık. İmzaya atılmadan bitti denmez. İmzaya dökülmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Emre Kocadağ, "Steven Caulker için Fenerbahçe'den bize bir teklif gelmedi. Sezon bittikten sonra görüştük ama sonra defter kapandı. Fenerbahçe'nin kontratlı oyuncusu, konuşmak bize yakışmaz." şeklinde konuştu.

Alex Teixeira transferi için Emre Kocadağ, "Alex Teixeira inşallah hafta başında İstanbul'da olacak. Teknik ekibi ve bizleri heyecanlandıran bir transfer." dedi.

Transfer hakkında bilgi veren Beşiktaş asbaşkanı, "Önceliğimiz, stoper ve forvet. Üzerinde çalıştığımız ciddi isimler var. Bir hafta, on güne bitirmek istiyoruz. Takip ettiğimiz isimler, bu yüzden gecikmiş olabilir. Listedeki ilk isimler olmazsa, alternatiflere yöneleceğiz." ifadelerini kulllandı.