Gerson Rodrigues şaşkınlığı! Eyüpsporlular anlam veremedi

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası Dinamo Kiev'den Eyüpspor'a transfer olan Gerson Rodrigues, Eyüpspor'da fazla süre alamamasıyla dikkat çekiyor. 3 milyon euroluk piyasa değeriyle Spor Toto 1. Lig'in açık ara en pahalı fubolcusu konumunda olan Gerson Rodrigues, hafta sonu yaklaşık 1 ay sonra forma giydiği Kocaelispor karşılaşmasında 2 gol atarak ne kadar kaliteli bir isim olduğunu Eyüpsporlulara ve futbolseverlere bir kez daha gösterdi.

Aksam.com.tr

UEFA'nın verdiği özel izin sayesinde Ukrayna devi Dinamo Kiev'den Eyüpspor'a kiralanan Gerson Rodrigues, Spor Toto 1. Lig'de bir var bir yok. Mart ayının son günlerinde Eyüpspor'a katılan Gerson Rodrigues, 7 potansiyel maçın sadece üçünde forma giyerek herkesi şaşırttı.

İlk olarak 3 Nisan'da lider MKE Ankaragücü deplasmanına çıkan Portekizli sol kanat, eski takımı Başkent ekibi karşısında Eyüpspor'a galibiyeti getiren isim oldu. Eyüpspor'un 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada Gerson Rodrigues, 1 gol-1 asistlik performans gösterdi ve ligin dengelerini değiştireceğinin sinyallerini verdi.

FLAŞ! Marcao için Galatasaray'ı ihya edecek teklif: 'General'in yanına gidiyor

GERSON RODRIGUES'İN SAKATLIĞI YOK AMA...

Bir sonraki hafta Altınordu karşısında kadroya alınmayan 26 yaşındaki futbolcu, ardından Yılport Samsunspor maçında 90 dakika süre aldı. Rodrigues, daha sonrasında üst üste 3 karşılaşmada kadroya alınmadı. Eyüpspor bu maçların üçünü de kaybetti. Gerson Rodrigues, son olarak cumartesi günü Kocaelispor karşısında forma giydi. Bu mücadelede 2 gol atan başarılı futbolcu, maç eksiğine rağmen kalitesini göstermeyi başardı.

Önder Özen canlı yayında açıkladı! Herkesi şaşırtacak Ümraniyespor gerçeği

Eyüpspor ile çıktığı 3 maçta 3 gol atan, 1 de asist yapan Gerson'un, takımının play-off yolunda çıktığı kritik karşılaşmalarda neden süre almadığı bilinmiyor. Herhangi bir sakatlığı bulunmayan Gerson'un Eyüpspor ile olan kiralık sözleşmesi haziran ayında bitiyor.

Herkes Burak Bekaroğlu'nu konuşuyor! Rıdvan Dilmen'in "bayıldım" dediği Burak Bekaroğlu kimdir?

GERSON RODRIGUES DAHA ÖNCE MKE ANKARAGÜCÜ'NDE OYNAMIŞTI

2019/2020 devre arasında Dinamo Kiev'in MKE Ankaragücü'ne kiraladığı Gerson Rodrigues, burada gösterdiği performansla büyüklerin radarına girmişti. O sezonun sonuna kadar Başkent ekibinde top koşturan Rodrigues, o dönem Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden sarı-lacivertlilerle ligde çıktığı 11 maçta 6 gol, 2 asist kaydetmişti.

Erol Bulut tarihe geçti! Fenerbahçe'yi mumla aratan istatistik...

Transfermakt verilerine göre piyasa değeri 3 milyon euro olaran Gerson Rodrigues, Spor Toto 1. Lig'in açık ara en pahalı futbolcusu konumunda. 26 yaşındaki futbolcu, hem sol kanat hem de forvet arkası bölgelerinde oynuyor.

Cenk Ergün'den ilk transfer bombası! Ömer Bayram'a yol göründü

Çok konuşulacak İsmail Kartal sözleri: Şimdilik güle güle