Gerekli takviyeler ara transferde

“Aldığımız kadro dışı kararı oldukça etkili olmuştur. Oyuncular bizimle görüşerek gerekeni yapacaklarını söylediler. Üstlerine düşeni yapacaklarına yürekten inanıyorum. Ara transferde gerekli takviyelerin yapılması için tüm çalışmalar devam ediyor.”

AKŞAM SPOR

Beşiktaş'ın yeni Başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu'nun 2023 yılı 3. olağan toplantısında konuştu. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'ndeki toplantıda çiçeği burnunda başkan; Siyah-Beyazlı camianın gündemine ilişkin birçok konuda görüşlerini belirtti. Hasan Arat'ın sözlerinden öne çıkanlar şöyle: "Futbol yönetimimizin aldığı kadro dışı kararı oldukça etkili olmuştur. Oyuncular bizimle görüşerek gerekeni yapacaklarını söylediler. Üstlerine düşeni yapacaklarına yürekten inanıyorum. Ara transferde gerekli takviyelerin yapılması için tüm çalışmalar devam ediyor. Beşiktaş kendi felsefesine dönecek.

NE KALDIĞINI ARAŞTIRIYORUZ

Borç, 3 ayda yüzde 24 artmış. Önümüzde acı bir reçete var. Beşiktaş'ı yeniden yapılandıracağız. Büyük Beşiktaş yeniden doğacak. 25 Eylül'de 3 yıllık Tüpraş parası alınıyor. 6 Ekim'de genel kurul kararı alındı; 30 Kasım'da kongreden 1 gün önce tüm para harcandı. Yöneticilerin 130 milyon TL'si ödendi. Kulübe ne kaldı? Araştırıyoruz şu anda. Ben şu anda Beşiktaş'ın başkanıyım değil mi? Devirteslimde bana ne KPMG raporu ne de Fikret Orman ile yapılan anlaşmanın detayları verilmedi. Burası kimsenin malı değil, o belgeler Beşiktaş'ın kasasında kalacak.

GENÇLERİMİZİ GURURLA İZLEDİK

Biz ayağa kalkmayı biliriz, moralinizi sakın bozmayın. Üzülmeyin. Yönetim kurulu olarak altyapı politikalarımıza devam edeceğiz. Gençlerimizin Lugano karşısındaki performansını büyük bir gururla izledik. Cumhuriyet'in 100. yılına özel forma tasarlıyoruz, yılbaşından önce satışa çıkacak. Akatlar'daki son seçimdi. Önümüzdeki seçimler en nezih ortamda yapılacak. Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı büyük üzüntüyle izledik. Hatırlayın; Josef, arkadaşını bir taraftar saldırısından kurtarmak isterken ceza almıştı. O gün Josef'in yaptığı uyarılar ne yazık ki gerçek oldu."