Gereken ceza verilecek

Okan Buruk, “Bu kadar yatırımların yapıldığı bir ligde, tam anlaşılmayan bir konuşmayla golün iptal edilmesi doğru gelmiyor, gerekli ceza verilecek” dedi.

AKŞAM SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önemli açıklamalarda bulundu: "Sahanın sentetik olmasından dolayı buraya hangi takım gelirse gelsin Young Boys için avantaj. Kalitemizi ortaya koymalıyız. Aynı motivasyon, aynı istek, aynı direnci göstermeliyiz. Bizim bir talebimiz olmadı ama arada bir lig maçı olmaması tabii ki bizim daha çok dinlenmemizi sağlayacak. Diğer türlü daha çok zorlanacağımızı düşünüyordum. Şampiyonlar Ligi'ne girmek ilk hedefimiz. Oraya girdikten sonra bir hedef belirleyebiliriz.

TFF'YE TESLİM ETMEK GEREK

VAR kayıtları için... Tabii ki daha profesyonel olmasını bekliyoruz. Bu kadar yatırımların yapıldığı bir ligde, tam anlaşılmayan bir konuşmayla golün iptal edilmesi doğru gelmiyor, gerekli ceza verilecek. Yeni TFF başkanımızın da ilk açıklamalarından biri VAR hakemlerinin hata yapmaması üzerineydi. Biz herkes için en doğrusu neyse ligin öyle devam etmesini istiyoruz. Çok da üzerinde durmadan TFF'ye teslim olmak gerekiyor.

KANIMIZ DONDU

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "VAR kayıtlarını dinleyince çok şaşırmadık ama bir yandan da kanımız dondu. Nizami golümüzün iptali için nasıl bir zorlama olduğunu hepimiz gördük. VAR kayıtlarının açıklanmasıyla, atletik testi tamamlanamayan Volkan Bayarslan'ın VAR testi yapılsa orada da sınıfta kalacağını hep birlikte anladık. Hatta samimiyet testi yapılsa, iyi niyet testi yapılsa belki onlardan da kalabilir. VAR hakeminin görevi kanıtı sunmaktır, seni yönlendiremez" dedi.