Georges-Kevin N'Koudou ayaklanması! Beşiktaş-Kayserispor sonrası kıyamet koptu

Georges-Kevin N'Koudou'nun performansı Beşiktaş-Kayserispor maçına damga vurdu. Sonradan girdiği maçın seyrini değiştiren Georges-Kevin N'Koudou için Beşiktaşlı taraftarlar, yönetimi sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttu. İşte detaylar…

Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Georges-Kevin N'Koudou, Kayserispor maçının çehresini değiştirdi. Mücadeleye sonradan dahil olan N'Koudou, performansıyla taraftarlar ve spor otoritelerinden tam not aldı.

GEORGES-KEVİN N'KOUDOU GALİBİYETİN MİMARLARINDAN OLDU

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Georges-Kevin N'Koudou, Kayserispor maçının kaderini değiştirdi. Ahmet Nur Çebi'nin "yollarımızı ayırabiliriz" dediği Georges-Kevin N'Koudou, 57. dakikada dahil olduğu mücadelede takıma büyük hareketlilik kazandırıp adeta galibiyetin mimarlarından oldu.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR YÖNETİMİ ELEŞTİRDİ

Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada Georges-Kevin N'Koudou için yüzlerce paylaşım yaptı. Siyah-Beyazlı yönetimi eleştiren taraftalar, N'Koudou'nun satılmaması gerektiğinin altını çizdi. Oyuncunun sakatlanmaması halinde takımın en önemli parçalarından biri olduğu vurgulandı.

İşte Beşiktaşlı taraftarların Georges-Kevin N'Koudou'yla ilgili yaptığı bazı paylaşımlar: