Genel kurulda ilk gerginlik! Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a tepki

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, kulübün mali genel kurulunda konuştu. Abdurrahim Albayrak, Burak Elmas'ın toplantıya basın mensuplarını almama kararına tepki gösterdi.

Galatasaray'ın olağan mali genel kurulu toplantısında ilk gerginlik Abdurrahim Albayrak ile Burak Elmas arasında yaşandı. Sarı-Kırmızılıların eski başkanı Abdurrahim Albayrak, Burak Elmas'ı, basın mensuplarının toplantıya alınmaması üzerinden eleştirdi.

Abdurrahim Albayrak'ın sözleri şöyle:

"Tüm Galatasaraylıları sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bu mali kurul umarım birleştirici olur. Umarım buradan kol kola çıkarız.

Galatasaray kulübünün basına ihtiyacı var. Basını dışlamamalıyız, hiç bir kurum basınsız bir yere gidemez. Onlar bizi dağ, tepe deplasman demeden hep takip etti. Keşke Burak Elmas başka bir karar alsaydı.

Duygun Yarsuvat, Mustafa Cengiz ve Selahattin Beyazıt başkanlarımızı rahmetle anıyorum. Mustafa Cengiz yönetimindeki bütün arkadaşlarımız olarak gece gündüz demeden çalıştık. Rahmetli Cengiz beyin ameliyatından çıktığında bana ilk olarak 'Bankalar işini ne yaptın Abdurrahim?' demişti."

KEREM AKTÜRKOĞLU TRANSFERİ

Abdurrahim Albayrak, Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı transferlerine de değindi. 'Kerem Aktürkoğlu'nu Erzincanspor'dan transfer edişimin hikayesini bir anlatsam şaşırırsınız' diyen Albayrak, "Erzincanlı genel müdür yardımcımı Erzincan'a gönderdim. Onu almayı kafaya koymuştum. Kerem'i her hafta aradım, babasını da aradım. Babası da Rizelidir. Geçen sene 850 bin TL'ye oynadı. Galatasaray'a çok büyük katkısı olacak." ifadelerini kullandı.

TAYLAN ANTALYALI DETAYI

Abdürrahim Albayrak, "Taylan transferinde büyük kulüpler devreye girmişti onu da başarıyla Galatasaray'a kazandırmıştık." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

'Tamam hoca sensin ama...' Cengiz Ünder'in Kuntz'a söyledikleri olay oldu!

Fenerbahçe'yi daha mutlu edecek haber yok! Ally Samatta sürprizi yaşanıyor

'Hikaye bitiyor' deyip Mesut Özil'in yeni adresini özel haberle duyurdular

Bir garip olay! 'Kim' varsa o oynamış