Gençlerbirliği, teknik direktör Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına vardı

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine Samet Aybaba'yı getiriyor. Başkent ekibi, tecrübeli teknik adamla prensip anlaşmasına vardı.

Fanatik

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, sezon sonunda teknik direktör değişikliğine hazırlanıyor. Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmayı planlayan başkent ekibi, yeni sezon için Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına vardı.

ANLAŞMA KISA SÜRE İÇİNDE RESMİYETE DÖKÜLECEK

İsmi bir süredir Mehmet Altıparmak'ın ayrıldığı Hatayspor ile anılan Aybaba, Gençlerbirliği ile yaptığı görüşme sonucunda başkan ekibine prensipte 'evet' dedi. Anlaşmanın kısa süre içerisinde resmiyete dökülmesine kesin gözüyle bakılıyor.

11 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR

Tecrübeli teknik adam, daha önce 1999-2000 sezonunun ikinci yarısında göreve gelip 2000-2001 sezonunda da çalıştırdığı Gençlerbirliği'nde ikinci dönemini ise 2008-2009 sezonu ile yaşamıştı.

‘FUTBOLCULAR DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR UMURSAMAZLIK İÇERİSİNDE’ DİYEREK KAYSERİSPOR’DAN AYRILMIŞTI

Gençlerbirliği'nde üçüncü dönemini yaşamaya hazırlanan Aybaba, son olarak bu sezonun başında anlaştığı Kayserispor'dan 17 gün sonra "Tüm çabaların karşılıksız kaldığını, futbolcu grubunun daha önce karşılaşmadığım bir umursamazlık içerisinde olduğunu, pozitif yönde hiçbir geri dönüş alamadığımızı fark ettim" ifadelerini kullanarak ayrılmıştı.