Genç sol bek Stefan Kuntz'u mest etti!

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın formasını terleten 21 yaşındaki genç sol bek oyuncusu Eren Elmalı, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 22. haftasında Galatasaray karşısında ortaya koyduğu etkili oyunuyla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken genç sol bek, Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da radarına girdi.

Kasımpaşa'nın genç futbolcusu Eren Elmalı, bu sezon ortaya koyduğu başarılı oyunu ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Sezon boyunca gösterdiği başarılı performans ile mavi-beyazlı takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi olan 21 yaşındaki sol bek, özellikle son haftalarda gösterdiği istikrarlı performansla milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un da dikkatini çekti.

Alman teknik adam, Umut Meraş ve Caner Erkin'in düşük performansı nedeniyle çıkışta olan genç ismi milli takıma davet etmeyi planlıyor.

GALATASARAY MAÇINDA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Kasımpaşa'nın son oynadığı Galatasaray karşılaşmasında galibiyete büyük katkı yapan isimlerden birisi olan Eren Elmalı, mavi-beyazlıların teknik ekip ve yönetimden de büyük alkış topladı.

Stefan Kuntz'un 21 yaşındaki futbolcunun bu performansını istikrarlı bir şekilde devam ettirmesi durumunda, Rıdvan Yılmaz ile birlikte milli takıma davet edeceği iddia ediliyor.

ABDULLAH AVCI'NIN DA RADARINDA

Eren Elmalı'nın yükselen performansı Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı'nın da gözünden kaçmadı. Avcı, bordo-mavili yönetime sol bek transferi için Kasımpaşa'nın genç futbolcusunun ismini vermiş, yapılan transfer görüşmelerinde iki yönetim anlaşma sağlayamayınca Ahmet Ağaoğlu ve ekibi bu transferden vazgeçerek Tymoteusz Puchacz'ı kadrosuna katmıştı.

Kartalspor altyapısında yetişen Eren, Ağustos 2018'de Kasımpaşa'ya transfer olmuştu. İstanbul ekibi genç futbolcuyu 2019-2020 sezonunda A takıma çıkardı. Eren Elmalı o sezonu Silivrispor'da kiralık olarak geçirdi. Bu sezon Kasımpaşa ile birlikte sezona başlayan genç futbolcu Türkiye Kupası da dahil olmak üzere toplamda 22 maçta görev alırken 2 de asist yaptı.

Türkiye U21 takımında da forma giyen 21 yaşındaki genç sol bek oyuncusu 4 karşılaşmada 1 asistlik performansla oynadı.