Gemileri yaktı geliyor

Juventus, sözleşmesi biten 35 yaşındaki Cuadrado'ya 1 sezon daha kalması karşılığında sadece 1 milyon euro teklif etti. Kolombiyalı resti çekti ve ayrıldı. 4 milyon euro yıllık öneren Fener'e yakın.

AKŞAM SPOR

Kolombiya basını, 2017'den beri formasını giydiği Juventus'un teklifini reddederek takımdan ayrılan Juan Cuadrado'nun, Fenerbahçe'ye geçme ihtimalinin güçlendiğini duyurdu. Geçen sezon mukavelesini bir yıl daha uzatan ve dün itibariyle serbest futbolcu statüsüne kavuşan 35 yaşındaki oyuncu aslında İtalya'dan ayrılmak istemiyordu.

Habere göre, ailesinin İtalya'daki düzenini bozmak istemeyen Juan Cuadrado, Juventus'la 1 sezon daha mukavele yenilemek için masaya oturdu. Ancak İtalyan ekibi ona sadece 1 milyon euro teklif edince ipler koptu. Bonservisi elinde olan oyuncuya 2 sezonluk mukavele ve sezon başına 4 milyon euro teklif ettiği öne sürülen Fenerbahçe bir anda transferin favorisi durumuna geldi. Maaşında çok ciddi bir düşüşü kabul etmeyeceği belirtilen tecrübeli orta sahanın, Fenerbahçe'nin önerisine 'Evet' diyeceği de belirtildi.

35 yaşındaki oyuncu geçen sezon Juventus formasıyla çıktığı 47 maçta 2 gol atıp, 4 de asist yaptı.