Gelir gelmez kolları sıvadı! Jose Mourinho'nun hedefi belli oldu

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'de yeni sezon için çalışmalar başladı. Gelir gelmez kolları sıvayan Portekizli teknik adam, transferde nokta atışı hamleler yapmayı planlıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, yeni sezon için kadro planlamasına başladı. Yeni sezonda 12 futbolcu olarak uygulanacak yabancı kuralı nedeniyle Portekizli hoca, ayrılacak oyuncuların yerine takıma nokta transferler istiyor.

YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Fenerbahçe'de Jose Mourinho dönemi resmen başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör, yeni sezon için çalışmalarına hız kesmeden start verdi.

Jose Mourinho'nun ilk hedefi transferde nokta atışı hamleler.

YABANCI SAYISINI İNDİRMEK ZORUNDA

18 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe, yeni sezonda bu rakamı değişecek yabancı kuralı nedeniyle 12'ye indirmek zorunda.

Jose Mourinho, bu nedenle gidecek futbolcuların yerine kendi felsefesine uygun futbolcuların transfer edilmesini istiyor.

Ayrıca yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin futbolcu pazarında oldukça güçlü hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Jose Mourinho düzenlediği basın toplantısında transferlerle ilgili olarak, "Geçmiş kulüplerimde hiçbir oyuncuya karşı bir ilgim olmadı. Eski kulübüm Roma'dan kimseye karşı bir ilgim de olmadı." ifadelerini kullanmıştı.

İSİMLER DEĞİL PROFİLLER

Portekizli hoca ayrıca başkan Ali Koç ile konuşmasında isimler değil, profiller üzerinden bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtmişti.