Geleceğin Sultanları

Spor Bakanı Kasapoğlu, VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Guidetti ile Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanan Kars'ın Dikme köyündeki kız voleybol takımıyla İstanbul'da bir araya geldi.

AKŞAM

Beklenen buluşma dün gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti ile Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanan Kars'ın Dikme köyündeki kız voleybol takımıyla İstanbul'da bir araya geldi. VakıfBank Spor Sarayı'nda gerçekleşen buluşmaya, Bakan Kasapoğlu ile Guidetti'nin yanı sıra VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, Sarı-Siyahlı voleybolculardan Gabi ve Zehra Güneş katıldı.

YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

Bakan Kasapoğlu, "VakıfBank'ı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye, sporda marka bir ülke. 2022'de 51 branşta 6 bin 127 madalya aldık. Bu, Türkiye'nin geldiği aşama ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinin sonucudur. Bu çıtayı yarınlara taşıyacağız. Bu genç arkadaşlarımız, Kars'ın Dikme köyünden geldi. Hocamız ve sporcularımızla birkaç gündür antrenman yapıyorlar. Bu ülkenin tüm evlatlarına güveniyoruz. Fırsat eşitliği ilkesi gereği ülkemizi mükemmel bir altyapıyla donattık ve bu sporcular yetişiyor" dedi.