‘Gel kral ol' Marek Hamsik'ten Trabzonspor'a tarihi transfer kıyağı

Marek Hamsik Trabzonspor'da kısa sürede gösterdiği başarılı performansla taraftarların beğenisini kazanmıştı. Kariyerinin ilk lig şampiyonluğu sevincini 35 yaşında Trabzonspor ile yaşayan Marek Hamsik'ten flaş bir transfer hamlesi geldi.

Bordo-Mavililerde kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu yaşayan Marek Hamsik, Trabzonspor'un tarihe geçecek transferine aracı olmak üzere.

MAREK HAMSİK İKNA TURLARINA BAŞLADI

Saha içinde olduğu kadar saha dışında da Trabzonspor'a önemli katkılar veren Marek Hamsik, Avrupa'yı sallayacak bir transfere aracı olmaya hazırlanıyor. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre Marek Hamsik eski takım arkadaşı Dries Mertens'i Trabzonspor'a gelmesi için ikna etmeye çalışıyor.

ABDULLAH AVCI CEVAP VERMİŞTİ

Yıldız futbolcu yeniden Marek Hamsik'le birlikte oynamaya sıcak baksa da Abdullah Avcı daha önce oyuncuyla ilgili yaptığı açıklamada futbolcunun mali şartlarının kulüp için pek uygun olmadığını dile getirmişti. Yine de şartların oluşması halinde Trabzonspor deneyimli isimle temas kurmayı planlıyor.

Daha fazla dayanamayıp Lionel Messi transferini resmen açıkladı! Sonunda itiraf geldi

2 TALİBİ DAHA VAR

Marek Hamsik'in Trabzonspor'a kazandırmak için uğraş verdiği Mertens için Bordo-Mavililerin yanı sıra Salernitana ve Royal Antwerp'in de devrede olduğu Çizme basınında yer aldı.

1 Temmuz tarihinde Napoli'den ayrılan 35 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.