Gel bakalım Portekiz! Portekiz-Türkiye muhtemel 11'ler

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde bugün deplasmanda Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Kazanan üst tura çıkacak.

AKŞAM

Ay-Yıldızlılar Portekiz'le tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. A Milli Takım'da bu mücadele öncesi sakat oyuncu bulunmuyor. Portekiz'de ise Kovid-19 testi pozitif çıkan Pepe ile sakatlıkları bulunan Neves ve kaleci Lopes kadrodan çıkarıldı. Bu oyuncuların yerine Djalo, Vitinha ve kaleci Sa kadroya dahil edildi.

Milli Takım'ın ilk hedefi , tek maç eleme usulü oynanacak müsabakada Portekiz'i geçerek play-off fi naline kalmak. Ay-Yıldızlı ekip, fi nale kalması halinde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle oynayacak.

Finale çıkarsak maç, Konya Büyükşehir Stadı'nda 29 Mart Salı günü 21.45'te yapılacak. Milli Takım bu mücadeleyi de kazanması halinde Dünya Kupası'na katılma hakkını elde edecek.

Öte yandan Ay-Yıldızlılar, Portekiz müsabakasının ardından Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetmesi halinde ise İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin mağlubu ile 29 Mart Salı günü yine Konya'da özel maçta karşılaşacak.

Milli takım, Kuntz ile çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken, rakip fileleri 11 kez havalandırıp, kalesinde ise 3 gol gördü. Makedonya maçının galibiyle oynayacak. havalandırıp, kalesinde ise 3 gol gördü.

SAAT: 22.45

STAT: Dragao

YAYIN: TRT 1

HAKEM: Daniel Siebert

Portekiz: Rui Patricio, Mendes, Fonte, Danilo, Cedric, Carvalho, Moutinho, Fernandes, Jota, Silva, Ronaldo.

TÜRKİYE: Uğurcan, Caner(Mert), Çağlar, Merih, Zeki, Berkan, Hakan, Orkun, Cengiz, Kerem, Burak.