Gedson ve Mert yok Rebic döndü

“Gedson iyileşmişti ama son idmanda bileği döndüğü için Lugano maçında olmayacak. Ante Rebic'te herhangi bir sorun yok. Mert Günok da iki maçta yok”

AKŞAM SPOR

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Lugano maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş, oyuncularının sağlık durumu hakkında bilgi verdi: "Lugano uyumlu bir takım. 4-5 tane güncel olarak milli oyuncuları varı. Kendi oyunlarını oynamaya çalışıyorlar. Biz de kazanmak istiyoruz. Gedson iyileşmişti ama son idmanda bileği döndüğü için Lugano maçında yok. Hafta sonu da büyük ihtimalle olmayacak. Ante Rebic'te herhangi bir sorun yok. Mert de iki maçta oynayamayacak.

EZİLDİĞİMİZ TEK MAÇ BRUGGE'DU

Ben takıma inanıyorum ve güveniyorum. Kaybettikleri zaman da aynı şeyi söylüyorum. Yeter ki bu inançla hep beraber olalım ve bunu taraftara gösterelim. Taraftarın da bize desteği çok önemli. Zaman zaman camianın psikolojijk direncinin kırıldığını hissediyorum. Adana DS ve Trabzon maçlarında çok gol yedik. Ezildiğimiz tek maç Brugge maçıydı. Chamberlain, üst seviye ama fiziksel verimliliği de üst seviye olduğu zaman çok faydalı olacak.

ONANA'DA ADAPTASYON SORUNU

Onana'yı henüz kullanamadık. Bir adaptasyon ve algılama sıkıntılarımız oldu. Oyun esnasında pozisyon alışlarında ve topu kullanışlarında bir eksiklik gördük. Yok olacak bir oyuncu değil. Orada benim oynattığım bir oyuncu da var zaten. Amir çok iyi oynuyor. Aynı oyuncular değiller. Onana şu anda oynama açısından geride diyebiliriz. Gökhan İnler sportif direktör olarak düşündüğümüz bir isim. Tayfur Bingöl şu anda iyi durumda. Mevki olarak bir boşluk olmadığı için ve geç geldiği için değerlendiremedik."