Gedson Fernandes'te geri sayım

Galatasaray, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'in transferini bitirmek üzere… Cim-Bom, 23 yaşındaki orta sahayı 1.5 yıllığına kiralmak üzere Portekiz temsilcisi Benfica ile anlaştı.

AKŞAM

Galatasaray, sezon başından bu yana kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes'in transferinde sona yaklaştı. Fatih Terim döneminde de ısrarla kadroya katılmak isteyen Portekizli oyuncu, sezon başında alınamamış ancak Gedson için Benfica ile yapılan görüşmeler devam etmişti.

Portekiz basınının önde gelen gazetelerinden olan A Bola, dün Sarı-Kırmızılı taraftarlara müjdeyi verdi ve G.Saray'ın Gedson transferinde Benfica ile anlaşmaya yakın olduğunu, sadece arada küçük pürüzler kaldığını duyurdu.

1.5 MİLYON EURO ÖDENECEK

Haberde; Galatasaray'ın 23 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaştığını ve transferin birkaç gün içerisinde açıklanabileceği bilgisi verildi.

Sarı-kırmızılıların, Gedson'u 1.5 yıllığına kiralayacağına vurgu yapılan bu haberde; "Galatasaray kiralama bedeli olarak 1.5 milyon euro civarında para ödeyecek. Galatasaray bu parayı yaz aylarında Benfica'ya verecek" denildi. Benfica, Gedson'un sözleşmesini uzatacak ve ardından G.Saray'a kiralayacak.

Galatasaray'a Barcelona'lı file bekçisi! Torrent'in özel isteği...

SATIN ALMA ÖNCELİĞİ SARI-KIRMIZILILARDA

Benfica ile Galatasaray arasında yapılacak olan anlaşmada Gedson'un satın alma önceliği ise Sarı- kırmızılılarda olacak. Gedson Fernandes, 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'da kiralık olarak forma giymiş ve Portekizli futbolcu, bu dönemde 18 maça çıkarken, 1 gol, 3 asistlik katkı sağlamıştı.

Saha içindeki performansıyla da Galatasaray taraftarının gönlünü fetheden Gedson, sezon başında da Sarı-Kırmızılı takıma gitmek istediğini söylemesine rağmen Benfica oyuncuyu bırakmamıştı. Gedson, geçtiğimiz aylarda ise defalarca Galatasaray formalı paylaşımlar yapmış ve Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarındaki gönderilere yorumlar bırakmıştı.

Menajeri konuştu: Morutan kalacak!