Gedson Fernandes'e 10 milyon euro

Record gazetesi, Galatasaray'ın Gedson Fernandes için 10 milyon euroyu gözden çıkardığını ve bu paranın taksitler halinde ödenmesi konusunda masaya oturulduğunu yazdı.

AKŞAM

TOTTENHAM'DAKİ kiralık sözleşmesini feshettikten sonra devre arasında Galatasaray'ın yolunu tutan Gedson Fernandes, Türkiye'de gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmişti. Aslan'ın bir kez daha kadrosuna katmak için uğraş verdiği futbolcuyla ilgili olarak Portekiz basınından flaş bir iddia geldi. Record gazetesi, özel haberinde Sarı Kırmızılılar'ın 22 yaşındaki oyuncu için yaptığı teklifi duyurdu.

TAKIMDA KALMAK İSTEMİYOR

Record'a göre; G.Saray, Gedson'u bonservisiyle almayı kabul etti ve bunun için de Benfica'ya 10 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Söz konusu rakamın taksitler hâlinde ödeneceği belirtildi. Benfica'da kalmak istemeyen ve mutsuzluğunu belli eden Gedson da Galatasaray'a dönmek istiyor. Fatih Terim geçtiğimiz dönemde, "Benfica onu bırakmak istemiyor ama 1 Eylül'e kadar sürpriz şeyler olabilir" açıklamasında bulunmuştu.