Gedson Fernandes yetmezmiş gibi şimdi de o! Transfer resmen açıklandı...

Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, ezeli rakibiyle bir transferde daha karşı karşıya. Galatasaray, Ahmed Sayed Zizo'yu kadrosuna katarak Gedson Fernandes'in rövanşını Beşiktaş'tan almak isterken oyuncunun babası, iki İstanbul ekibinin oğlunu istediğini resmen açıkladı.

Fanatik

Gedson Fernandes'de karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Galatasaray bir kez daha transfer yarışına girdi. Çok istediği Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, Ahmed Sayed Zizo ile rövanşı almak istiyor.

2. GEDSON FERNANDES VAKASI

Gedson Fernandes savaşından galip çıkan Beşiktaş şimdi de Ahmed Sayed Zizo transferi için Galatasaray'la kapışıyor. Gedson Fernandes'de hüsrana uğrayan Galatasaray, 26 yaşındaki kanat oyuncusu için işi sıkı tutuyor.

"BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY OĞLUMLA İLGİLENİYOR"

Mısır basını, Ahmed Sayed Zizo için Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarıştığını belirtirken oyuncunun babasından konuyla ilgili çok çarpıcı açıklamalar geldi. Zizo'nun babası, Beşiktaş ve Galatasaray'ın oğluyla ilgilendiğini resmen açıklarken, oyuncunun tüm dikkatini Zamalek'e verdiğini söyledi.

26 yaşındaki sağ kanat için Fransa ve İngiltere'den de talipler olduğunu belirtilirken Zamalek'in onayı olmadan Ahmed Sayed Zizo'nun takımdan ayrılmayacağı aktarıldı.

AHMED SAYED ZİZO'NUN ZAMALEK KARNESİ

Bu sezon çıktığı 22 maçta sergilediği 12 gol, 7 asistlik performansla dikkat çeken Ahmed Sayed Zizo'nun Zamalek ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.