Gedson Fernandes yakın!

Portekizli oyuncu için Benfica Teknik Direktörü Jesus, “Tribünde kalacak” dedi. Gedson'un Sarı-Kırmızılı formayı hafta sonuna kadar giymesi bekleniyor.

AKŞAM

GALATASARAY, Gedson Fernandes için geri sayımda... Geçen sezonun devre arasında takıma gelen ve gösterdiği performansla takdir toplayan 22 yaşındaki oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'a Benfi ca'dan ilk etapta olumsuz yanıt gelmişti. Ancak, Portekiz ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus, şu ana kadar Gedson'a çok fazla şans vermedi ve son Arouca maçının kadrosuna da almadı.

Jesus maç sonu Gedson ile ilgili soruya, "Şu anda 28 kişilik kadromuz var ve ligde 18 kişi kullanabiliyoruz. 10 kişi de tribünde kalacak çünkü diğerleri çok formda" cevabını verdi. Jesus'un kadroda düşünmediği Gedson için Galatasaray yeniden harekete geçti ve 22 yaşındaki orta saha için teklifini sundu. Benfica, oyuncunun da Sarı-Kırmızılılar'ı istemesinin ardından teklifi değerlendirmeye aldı. Bonservis konusunda anlaşma sağlandı, sadece ödeme planı üzerinde görüşmeler devam ediyor. Tarafların anlaşmasına kesin gözle bakılıyor. Gedson'un hafta sonuna kadar Galatasaray'a imza atması bekleniyor.