Gedson Fernandes transferinde mutlu son! Galatasaray 1 yıl daha kiraladı

Son dakika Galatasaray haberleri: Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray, Gedson Fernandes transferini bitirdi. Fatih Terim'in ‘devam etmeli' raporunu verdiği Portekizli yıldızın kiralanması konusunda Benfica ile kesin anlaşma sağlandı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Gelecek sezon da Galatasaray forması giyecek olan Portekizli yıldız, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda 2 hafta sonra oynanacak PSV maçında sahada olacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı kadrosuna katan Cimbom, 3. imzayı Gedson Fernandes'e attırıyor.

YENİ SEZONDA DA ASLAN

Ara transferin son günü 500 bin euroya kiralanan ve özellikle ligin final haftalarına damgasını vuran 22 yaşındaki orta saha, önümüzdeki sezon da kiralık olarak Galatasaray forması giyecek.

KESİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Fatih Terim'in, "Devam etmeli" raporunu verdiği Portekizli orta saha için çalışmalarını sürdüren Sarı Kırmızılı ekip yönetimi, Benfica ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

RESMİ AÇIKLAMA GELİYOR

Portekiz temsilcisi ile satın alma opsiyonu üzerindeki pürüzleri giden Aslan, kısa süre içerisinde transferi resmen duyuracak.

2 HAFTA SONRA PSV MAÇINDA SAHADA

22 yaşındaki Portekizli orta saha Gedson Fernandes, yeni sezon öncesi Galatasaray'ın en önemli takviyelerinden biri olacak. Galatasaray, 22 yaşındaki orta sahayı UEFA'ya bildirilecek listeye ekleyecek ve Gedson, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda 20 Temmuz'da Hollanda ekibi PSV Eindhoven'la oynanacak ilk maçta sahada olacak.

18 MAÇTA 1 GOL, 3 ASİST

Geçen sezon devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak katılan Portekizli, Süper Lig 'de 17 maçta forma şansı bulurken 2 asist yapmıştı. Fernandes, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise çıktığı 1 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

(Fanatik)