Gedson Fernandes transferinde Benfica önceliği Beşiktaş'a verdi

Galatasaray ile Beşiktaş'ın transferi için yarışa girdiği Gedson Fernandes'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Benfica, Sarı-Kırmızılıların 7 milyon euroluk teklifini reddettikten sonra satın alma opsiyonlu kiralama teklifine de sıcak bakmadı. Portekiz ekibi, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle önceliği Beşiktaş'a verdi. İşte detaylar…

İki ezeli rakip Galatasaray ve Beşiktaş'ın peşinde olduğu Gedson Fernandes transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor.

7 MİLYON EURO REDDEDİLİNCE B PLANI DEVREYE GİRDİ

Cicaldau (6.5 milyon Euro), Berkan Kutlu (4 milyon Euro), Victor Nelsson'u (7 milyon Euro) kadrosuna katan Galatasaray, bonservis taksitlerini 4-5 yıllık vadelere yaydı. Fernandes'i listenin ilk sırasına yazan yönetimin, Benfica'ya yaptığı yüksek peşin ödemeli 7 milyon euroluk teklife olumsuz yanıt gelince satın alma opsiyonlu kiralama formüllerini zorluyor.

BENFICA ÖNCELİĞİ BEŞİKTAŞ'A VERDİ

Ancak Portekiz ekibi, Gedson'u bir sezonluk Galatasaray'a göndermeye soğuk bakıyor. Kiralık transferde Şampiyonlar Ligi'nden dolayı önceliğini Beşiktaş 'a verdi.

"10 NUMARAYI SANA AYIRDIK"

Portekizli ile iletişimini koparmayan sarı-kırmızılılar ise "10 numaralı formayı kimseye vermedik, sana ayırdık'' dedikleri Gedson'a güveniyor.

GEDSON 'GALATASARAY' DEDİ

22'lik yıldız, tekliflerden Galatasaray'ı seçtiğini Benfica'ya iletti. 8 Eylül'e kadar süresi olan Aslan şartları zorlayacak.