Gedson Fernandes ayaklanması! Maç sonrası Galatasaray ayrıntısı kıyameti kopardı...

Gedson Fernandes Beşiktaş'ın deplasmanda Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldığı maça damga vurdu. Oyunda kaldığı süre boyunca beklentileri karşılayamayan Gedson Fernandes'in uzatma dakikalarında yaptırdığı talihsiz penaltı da gecenin dikkat çeken ayrıntılarından biri oldu. Maç sonrası Galatasaraylı taraftarlar oyuncuyla ilgili sosyal medyada binlerce paylaşım yaptı.

aksam.com.tr

Gedson Fernandes'in Alanyaspor-Beşiktaş maçındaki performansı gündeme oturdu. Maç boyunca tutuk bir görüntü sergileyen oyuncunun uzatma dakikalarında yaptırdığı penaltı Beşiktaş'ı adeta galibiyetten etti. Siyah-Beyazlılar ve Galatasaraylı taraftarlar maç sonrası Gedson Fernandes için binlerce paylaşım yaptı.

GEDSON FERNANDES SAHANIN EN KÖTÜ FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

Gedson Fernandes'in 90 dakika boyunca sadece 7 isabetli pas atabilmesi önemli bir istatistik olarak göze çarparken, oyuncu 4,9 puan alarak sahanın en kötü futbolcusu seçildi.

GALATASARAYLILAR SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI

Öte yandan Beşiktaşlı ve Galatasaraylı taraftarlar 3-3 biten maç sonrası sosyal medyada Gedson Fernandes'le ilgili binlerce paylaşım yaptı. Beşiktaşlıların transfer çalımı diye övündüğü oyuncu için Galatasaraylılar Twitter'ı ayağa kaldırdı.

Gedson Fernandes'le dalga geçen birçok paylaşım yapan Galatasaraylı taraftarlar, Portekizli futbolcunun kötü oyununa göndermeler yaptı.

İşte maç sonrası yapılan Gedson Fernandes paylaşımlarının bazıları: