Gece yarısı Tuğba Şenoğlu depremi! Yer yerinden oynadı: Ülkeyi terk ederim...

Tuğba Şenoğlu milli takımımızın Sırbistan'a yenildiği maç sonrası gündeme oturdu. Maça ilk 6'da başlayan yıldız oyuncunun daha sonra yeterince süre alamaması Giovanni Guidetti'ye tepkileri beraberinde getirdi. İşte Tuğba Şenoğlu'yla ilgili yapılan paylaşımlar...

Tuğba Şenoğlu 3-2 kaybettiğimiz Sırbistan maçı sonrası sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Maça ilk 6'da başlayan yıldız oyuncunun daha sonra kenara gelmesi ve fazla süre bulamaması taraftarları çıldırttı. Tuğba Şenoğlu üzerinden Giovanni Guidetti'yi eleştiren taraftarlar, başarılı oyuncumuza destek mesajları yağdırdı.

TUĞBA ŞENOĞLU İÇİN AYAKLANDILAR

Filenin Sultanları FIVB Milletler Ligi'nin ikinci hafta etabında Brezilya'dan sonra Sırbistan'a da boyun eğdi. Mücadeleyi 3-2 kaybeden millilerimizde Giovanni Guidetti'nin hamleleri yine olay oldu. Voleybolseverler Tuğba Şenoğlu üzerinden hocayı topa tuttu.

İLK 6'DA BAŞLADI AMA...

Tuğba Şenoğlu maç sırasında ve mücadeleden sonra Twitter'da trend topic (TT) olurken oyuncumuz için binlerce mesaj paylaşıldı. Maça ilk 6'da başlayan ancak daha sonra yeterince süre alamayan Tuğba Şenoğlu lehine birçok paylaşım yapıldı.

İşte taraftarların Tuğba Şenoğlu paylaşımları: