Gazeteciler sormadı ama Önder Karaveli, Şenol Güneş'e veryansın etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Şenol Güneş'in kendisi için yaptığı ‘altyapı teknik direktörü' vurgusuna cevap verdi. Gazeteciler maç sonrası konuya değinmese de Önder Karaveli ‘bir ekleme yapmak istiyorum' diyerek Şenol Güneş'in sözlerine veryansın etti.

Beşiktaş'ın Altay'ı 1-0 mağlup ettiği maç sonrası Önder Karaveli'den Şenol Güneş'e cevap geldi. Şenol Güneş, geçtiğimiz gün Beşiktaş iddialarını yalanladığı açıklamasında Önder Karaveli için 'altyapı teknik direktörü' vurgusu yapmıştı. Karşılaşma sonrası gazeteciler basın toplantısında konuyu açmasa da Karaveli, tecrübeli hocanın sözlerine cevap verdi.

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başına geçeceği iddialarını yaptığı açıklamayla yalanlarken söz konusu metinde Önder Karaveli'den 'altyapı teknik direktörü' diye bahsetmesi dikkat çekmişti. Önder Karaveli, Altay maçı sonrası Şenol Güneş'in bu sözlerine veryansın etti ve basın toplantısında gazeteciler sormasa da bu konuya değindi.

ÖNDER KARAVELİ'DEN ŞENOL GÜNEŞ'E CEVAP

"Evet ben bir altyapı antrenörüyüm ve bundan da gurur duyuyorum" diyen Önder Karaveli, "Evet, ben altyapı antrenörüyüm. Bunu kabul ediyorum. Ama kim nasıl hissedecekse öyle hissetsin. Ben 22 yıldır Türk gençleri için çalışan, Türk gençleri için emek harcayan, hayatını onlara adamış; onlar için de çok şey yapmaya devam edecek bir altyapı antrenörüyüm. Üstüne basa basa bir kere daha söylüyorum: Evet ben bir altyapı antrenörüyüm. Bununla da gurur duyuyorum. Ülkedeki bütün altyapı antrenörleriyle de gurur duyuyorum. Emekçi arkadaşlarımın hepsiyle de gurur duyuyorum. Neden bunca sene altyapıdaydım? Çünkü bana Süper Lig'den ve 1. Lig'den hiçbir takım çalışma teklif etmedi onun için oradaydım" şeklinde konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Şenol Güneş, Beşiktaş iddialarını yalanladığı açıklamada Önder Karaveli için 'altyapı teknik direktörü' vurgusu yapıp şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kaldı ki Beşiktaş, prolisans sahibi bir altyapı teknik direktörüne A takımda görev verdi. Önder Hoca, Beşiktaş'ta işini severek yapıyor. Şu anda da belli ki kulübün teknik direktöre ihtiyacı yok."