Gavi: ''Görüldüğünden daha güçlü''

İspanyol futbolcu Gavi, “Luis Enrique, Fas'ın Hırvatistan ve Belçika'dan daha iyi bir takım olduğunu söyledi. Ama kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi...

AKŞAM

Dünya Kupası son 16 Turu'nda yarın Fas'la karşılaşacak İspanya favori görülse de takım içinde bu karşılaşma çok ciddiye alınıyor.

Gavi, "Hocamız Luis Enrique, Fas'ın Hırvatistan ve Belçika'dan daha iyi bir takım olduğunu söyledi. Onlara saygı duyuyoruz ve kazanmak için her şeyi yapacağız. Fas'ın oynadığı maçlara bakarsanız ne kadar tehlikeli olduklarını görürsünüz. Bence çok iyi bir kadroları var ve birbirlerini yakından tanıyorlar. Tur için sahada her şeyimizi vermeliyiz" diye konuştu. Barcelona'nın 18 yaşındaki futbolcusu Gavi, "Japonya karşısında kazanmak, birinci olmak ve güzel duygularla devam etmek istiyorduk. Teknik direktörümüz, gruptaki en zor maç olacağı konusunda bizi uyarmıştı. Ancak başaramadık. Sonraki turlarda güçlü rakiplerle karşılaşmamak ve Almanya'nın gruptan çıkmasını engellemek için Japonya'ya bilerek kaybettiğimizi söyleyenler oldu. Bu tam bir saçmalık. Oturup bir kez daha maçı ve atılan golleri izlesinler. Biz her maça kazanmak için çıkarız" yorumunu yaptı.