Garry Rodrigues bombası! 2 yıl sonra geri dönüyor

Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Garry Rodrigues'in yolu 3. kez Türkiye'ye mi düşüyor? Olympiakos'ta düzenli forma şansı bulamayan ve mutsuz olan Garry Rodrigues için Medipol Başakşehir iddiası ortaya atıldı. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'den takım arkadaşı olan Rodrigues'in, İstanbul'a dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Aksam.com.tr

Medipol Başakşehir'de Garry Rodrigues sürprizi! Spor Toto Süper Lig'e çok kötü bir başlangıç yapan ve bir ara küme düşme hattına kadar gerileyen fakat Emre Belözoğlu'nun takıma gelmesiyle ligde 3. sıraya kadar yükselen Başakşehir, bir yandan gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu-lacivertliler, bu doğrultuda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Garry Rodrigues'i gündemine aldı.

Ukraynalı golcü savaştan kaçıp Kartal oluyor! Michy Batshuayi'nin yeri çabuk doldu

Devre arası transfer döneminde Trezeguet ve Pizzi gibi isimleri kiralayarak transferde adından oldukça söz ettiren Başakşehir, gözünü Yeşil Burun Adalı futbolcuya dikti. Sezon sonu Trezeguet ile vedalaşacak olan "Boz-Baykuşlar", Mısırlı futbolcudan boşalacak olan sol kanat bölgesini Garry Rodrigues ile doldurmayı planlıyor.

GARRY RODRIGUES VE EMRE BELÖZOĞLU BİR KEZ DAHA

Bu doğrultuda Başakşehir yönetiminin Gary Rodrigues'in şartlarını Olympiakos'a sorduğu, Yunan devinde düzenli forma şansı bulamayan 31 yaşındaki futbolcunun da Başakşehir'e transferine sıcak baktığı iddia edildi.

2019-2020 sezonunda Emre Belözoğlu ile birlikte Fenerbahçe formasını terleten Rodrigues'in, genç teknik direktör ile çalışmaya gönüllü olduğu ise gelen haberler arasında. Tecrübeli kanat oyuncusunun İstanbul'u çok sevdiği de biliniyor.

Başakşehir devre arası transfer döneminde, Olympiakos forması forma giyen bir diğer eski Galatasaraylı Henry Onyekuru'yu gündemine almış fakat transferi sonuçlandıramamıştı.

GARRY RODRIGUES'İN TÜRKİYE KARİYERİ

2016-2017 devre arasında 5 milyon 300 bin euro bonservis bedeliyle PAOK'tan Galatasaray'a transfer olan Garry Rodrigues, sarı-kırmızılıların 2017-2018 sezonu Süper Lig şampiyonluğunda gösterdiği performansla Bafetimbi Gomis ile birlikte başrol oynamıştı. Galatasaray'da 78 maça çıkan Garry, 16 gol ve 16 asistlik istatistikle 2019-2020 devre arasında Al Ittihad'in yolunu tutmuştu. Galatasaray bu transferden 9 milyon euro bonservis kazanmıştı.

2019-2020 sezonu öncesi Fenerbahçe'nin yolunu tutan Garry Rodrigues'in 2. Türkiye macerası istediği gibi gitmemiş yıldız futbolcu sarı-lacivertlilerle 29 maça çıkarken 4 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

Transfermarkt verilerine göre Garry Rodrigues'in piyasa değeri 4 milyon euro.