Gareth Bale bombası! Başkan resmen duyurdu: Emekliliği iptal edip transfer...

Futbolu beklenmedik bir şekilde bırakan Gareth Bale'a sürpriz bir teklif geldi. 15 yıl sonra profesyonel liglere dönen Wrexham, emeklilik kararı alan Gareth Bale'a resmi teklifini sundu.

www.aksam.com.tr

Gareth Bale futbola geri mi dönüyor? 33 yaşında sürpriz bir şekilde yeşil sahalara veda eden Galli yıldıza flaş bir teklif geldi. İngiltere'de 15 yıl sonra profesyonel lige yükselen Wrexham, Gareth Bale'a 1 yıllık teklif sundu.

GARETH BALE'A TEKLİF

Yaklaşık 3 yıl önce Wrexham'ı satın alan Hollywood'un ünlü isimleri Ryan Reynolds ve Rob McElhenney, profesyonel liglere dönmelerinin ardından Gareth Bale'a teklif götürdü. Sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşım yapan ikili ile Bale arasında renkli bir diyalog yaşandı.

"SON BİR BÜYÜLÜ SEZON"

Rob McElhenney yaptığı paylaşımda "Gareth Bale emeklilik kararını geri almak ve seni Wrexham'da son bir büyülü sezon geçirmeye ikna etmek için 4 saat harcamayacağım" ifadelerini kullandı.


Ryan Reynolds ise Gareth Bale'a "Wrexham'a bir sezon verirsen Rob'un sırtına profesyonel kalitede bir golf sahası kazıyacağım" şeklinde paylaşım yaptı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU

Wrexham'ın sahiplerinin Gareth Bale'a yaptıkları bu teklif sosyal medyada büyük ilgi gördü.

GARETH BALE REKOR RAKAMLA TRANSFER OLMUŞTU

Tottenham'da yıldızı parlayan Gareth Bale, 2013-14 sezonu başında 101 milyon euro gibi rekor bedelle Real Madrid'e transfer olmuştu. İspanyol devinde tam bir hayal kırıklığı yaşatan Bale, son olarak Los Angeles FC'de forma giyip 2023 Ocak ayında emeklilik kararı almıştı.

Profesyonel futbolculuk kariyerinde toplam 554 maça çıkan Gareth Bale 186 gol, 137 asistlik istatistik yakaladı.

www.aksam.com.tr