Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim Galatasaray KAP açıklaması

Tudor istifa etti mi, Tudor son dakika istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray yönetimi, aldığı başarısız sonuçların ardından teknik direktör Igor Tudor'la yollarını ayırma kararı aldı. Hırvat teknik 15 Şubat 2017'de Galatasaray'ın başına geçmişti. Tudor özellikle derbilerde aldığı başarısız sonuçların ardından eleştirilere hedef olmuştu.

Son dakika! G.Saray yönetimi Igor Tudor'la yollarını ayırma kararı aldı. Galatasaray yönetimi Igor Tudor'la yollarını ayırma kararı aldı. Igor Tudor ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray yönetimi 13 Ocak'ta seçime gitme kararı aldı.. Tudor ile yollarını ayıran G.Saray yönetimi, ilk yarının son haftasında oynanacak Göztepe maçında takımı Emrah Bayraktar'a emanet edecek. 

Igor Tudor'un yerine sahaya O çıkacak!

Tudor ile yollarını ayıran G.Saray yönetimi, ilk yarının son haftasında oynanacak Göztepe maçında takımı Emrah Bayraktar'a emanet edecek. Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray'da, devre arasına kadar teknik direktörlük yapacak olan isim belli oldu.

GÖZTEPE MAÇINDA KULÜBEDE OLACAK

 Tek aday olan Fatih Terim ile kısa süre içerisinde görüşme yapacak olan yönetim, geçici olarak Akademi Direktörü Emrah Bayraktar'ı takımın başına getirme kararı aldı.

Bayraktar'ın ilk yarının son haftasında oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında kulübe olacağı öğrenildi.

EMRAH BAKRAKTAR KİMDİR? : Bayraktar, sezon başında Futbol Akademisi'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görevine getirilmişti. Emrah Bayraktar daha önce Beşiktaş'ta da görev yapmıştı.

Galatasaray resmi sitesinde Tudor bulunamıyor!

Evkur Yeni Malatyaspor maçında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Galatasaray Yönetimi'nin Teknik Direktör Igor Tudor'la yollarını ayırırken, Galatasaray'ın resmi internet sitesi olan galatasaray.org'da teknik kadro sayfasına ulaşım sağlanamıyor.

Resmi sitede yaşanan bu durumu, Hırvat teknik adamla ayrılığın resmileştiği ve Tudor'un isminin teknik heyet kısmında çıkarılması için çalışma yapıldı şeklinde yorumlandı.

10.5 ay görev yaptı

Hırvat teknik 15 Şubat 2017'de Galatasaray'ın başına geçmişti. Tudor özellikle derbilerde aldığı başarısız sonuçların ardından eleştirilere hedef olmuştu. 

Galatasaray 400 bin euro tazminat ödeyecek

 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in talimatı üzerine kulüp avukatları Igor Tudor'un fesih sözleşmesi hazırlamaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, Tudor'a 400 bin euro tazminat ödeyecek.

Feridun Tankut: Galatasaray'ı Tudor konusunda uyarmıştım

Karabükspor'dan olaylı bir şekilde ayrılıp Galatasaray'a gelen Igor Tudor, dönemin Karabükspor Başkanı Feridun Tankut'un büyük bir tepkisini çekmişti. O dönemde Tudor'un Galatasaray'a katkı sağlayamayacağını ifade eden Tankut, verdiği özel röportajda "Vay Galatasaray'ın haline" ifadelerini kullanmıştı.

 
Tankut'un bu röportajının üzerinden 10 ay geçti ve Tankut, Galatasaray'ın veda ettiği Tudor hakkında yine Sporx'e açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ı o dönemde uyardığını ifade eden Tankut, "Bu olaylar geliştiği zaman da Galatasaray'ı Tudor konusunda uyarmıştım, Tudor çok zor bir adam. Tudor, Galatasaray'ı taşır mı taşıyamaz mı, kalsın mı gitsin mi o konuda benim yorum yapmam doğru olmaz, bu kararı başkan Dursun Özbek verecek" dedi.
 
Tankut, daha önce Sporx'e verdiği röportajda "Tudor, meğer bize yaptığını daha öne Hajduk Split ve PAOK'a yapmış. Bunları öğrendikten sonra vay Galatasaray'ın haline diyorum. Galatasaray'dan bizi kimse aramadı. Hocamıza talip oldukları zaman aramadılar, iş bittikten sonra da aramasınlar zaten" ifadelerini kullanmıştı.

Şahan Gökbakar'dan Igor Tudor'a çok sert ifadeler

Galatasaray'ın deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor için ağır ifadeler kullandı.
 
Süper Lig’in 16.haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından eleştirilerin hedefi haline gelen teknik direktör Igor Tudor’a bir sitem de Şahan Gökbakar’dan geldi. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ünlü komedyen Gökbakar, Hırvat teknik adamın maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajı instagram hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Maicon ve Tudor'un kavga ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü

Süper Lig'de bir deplasmandan daha mağlup ayrılan Galatasaray'da tepkiler Igor Tudor üzerinde yoğunlaşırken, ortaya şok bir iddia atıldı.

Beyaz Tv'nin haberine göre, Yeni Malatyaspor maçının devre arasında Igor Tudor ve Maicon kavga derecesine varacak sert bir tartışma yaşadı.

Kavgadan dolayı mı aldı?

Futbolcular araya girerken, Tudor'un Maicon'u oyundan almasının sebebi olarak bu kavga gösterildi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın ilk yarısını 2-20 mağlup tamamladığı ve 4-2 kazandığı maçın devre arasında da Tudor, Maicon'u oyundan almış ve Garry Rodrigues'i sahaya sürmüştü. Burada da Maicon'un kendi kalesine attığı golün Tudor'u çok sinirlendirdiği ve Hırvat teknik adamın bu yüzden Brezilyalı stoperi oyundan aldığı iddia edilmişti.

YENGE URSULA’DAN OLAY HAREKET!

Öte yandan Maicon'un eşi Ursula Instagram'da "#GoHomeTudor" (Eve git Tudor) yazılı gönderiyi beğendi.

Yengenin bu hareketini bazı Galatasaraylı taraftarların beğenisini topladı.