Galatasaraylıların korktuğu başına geldi! Ve Nicolo Zaniolo transferini duyurdular, resmen imzalıyor...

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Tüm Avrupa'yı şaşırtarak Sarı-Kırmızılılara imza atan başarılı futbolcu, sezon sonunda Türkiye'den ayrılacak. Tottenham ve Milan, Nicolo Zaniolo'nun 35 milyon euroluk serbest kalma bedelini Galatasaray'a ödemeye hazır. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo fırtınası esiyor. İlk lig maçında golle tanışan yıldız futbolcunun adı şimdiden transfer dedikodularına karışmış durumda. 15 milyon euroya Galatasaray'a imza atan Nicolo Zaniolo, 35 milyon euroluk serbest kalma maddesiyle takıma veda edecek.

NICOLO ZANIOLO GALATASARAY'A VEDA EDECEK

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo transferi uluslararası basında büyük yankı uyandırmıştı. Birçok ülkede transferin yılın sürprizi olduğu belirtilirken, oyuncuyla ilgili dedikodular da yayılmaya başladı. Nicolo Zaniolo'nun sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı iddia ediliyor.

35 MİLYON EURO SERBEST KALMA BEDELİYLE GİDİYOR

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı habere göre Nicolo Zaniolo 2023-24 sezonu başında 35 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle Galatasaray'dan ayrılacak. Bu noktada ise iki kulüp öne çıkıyor: Tottenham ve Milan. Haber detayında iki devin Galatasaray öncesi de devrede olduğu ancak hem İngiltere hem de İtalya'da transfer pazarının kapalı olması nedeniyle oyuncunun Türkiye'nin yolunu tuttuğu kaydedildi.

NICOLO ZANIOLO TRANSFERİ SEZON SONUNDA RESMEN GERÇEKLEŞECEK

Nicolo Zaniolo için 35 milyon euroluk serbest kalma bedelinin Tottenham ve Milan için hâlâ cazip bir bedel olduğu belirtildi. Sezon sonunda transferle ilgili resmi gelişmelerin yaşanmasının kesin olduğu aktarıldı. Böylece Zaniolo'nun Galatasaray macerası sadece yarım sezon sürecek.

ROBERTO MANCINI ETKİSİ

Öte yandan Milanlive adlı site, Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'ı tercih etmesinin sebebinin Roberto Mancini olduğunu belirtti. Sarı-Kırmızılıların eski hocası Mancini, Bournemouth ile anlaşamayan Zaniolo'ya Galatasaray'ı önerdi. Başarılı futbolcu da bu öneriye kulak verip Cimbom'un yolunu tuttu.

BABASININ DUYGU YÜKLÜ MESAJINA CEVAP VERDİ

Bu arada Nicolo Zaniolo'nun Kasımpaşa maçında attığı gol sonrası oyuncunun babası Igor, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Baba Zaniolo, "Gülmeden geçen bir gün, boşa geçen gündür... Ve son zamanlarda pek gülmedin... Seni tekrar böyle görmekten mutluluk duyuyorum.. Seni seviyorum" mesajını paylaştı. Nicolo Zaniolo da babasının bu mesajına cevap vererek "Önemli olan benimle gurur duyduğunu görmek gerisi önemli değil" ifadelerini kullandı.

www.aksam.com.tr