'Galatasaraylılar unutmuşlar!' Volkan Demirel'in sözlerine tepki

Yayıncı kuruluşun yorumcusu Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini söyleyen Volkan Demirel, Galatasaray'ın Squid Game'li koreografisini de Kim Min-Jae üzerinden yorumladı.

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin derbide deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı. Fenerbahçe'nin 3'lü savunmaya geçtikten sonra üstünlüğünü kaybettiğini belirten Volkan Demirel, Sarı-Kırmızılıların Squid Game'li koreografisini Kim Min-Jae üzerinden değerlendirdi.

Volkan Demirel'in yorumları şöyle:

"KOREOGRAFİ BUYSA BAŞROL OYUNCUSU KIM MIN-JAE'DİR"

"Galatasaray taraftarları bir Kore dizisi için koreografi yapmışlar ama sahada bir Koreli olduğunu unutmuşlar. Kim Min-Jae bugün en iyi oyunculardan biriydi. Eğer koreografi buysa bugün bu oyun lanse edildiyse bunun başrol oyuncusu Kim'dir. Sahada olan herkes iyi mücadele etti, Galatasaray'da da Fenerbahçe'de de sahada olan herkesi tebrik etmek lazım. İki takım da kazanmak istedi. Fenerbahçe topa daha çok hakim olan, daha oyunu kendi istediği gibi oynamaya çalışan taraftı.

"FENERBAHÇE 3'LÜYE GEÇİNCE ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KAYBETTİ"

70. dakika Fenerbahçe 4'lüden 3'lüye döndü. Teknik direktörün kafasındaki oyun veya önceden yaptığı plan böyle miydi bilemiyoruz tabi ki. 3'lüye dönüldükten sonra da Galatasaray'ın oyunu ele geçirdiğini gördük. Tisserand oyundan atıldıktan sonra da Galatasaray bütün kozlarını sahaya koydu. Crespo'nun müthiş vuruşu Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Bugünkü hak Fenerbahçe'nindi."