Galatasaraylılar güne ‘çilek' transferiyle uyandı! 2026'ya kadar Aslan: Adeta yıldızlar ordusu...

Sezon başında yaptığı yıldız transferleriyle dikkat çeken Galatasaray yeni sezonda da bu geleneğini sürdürecek. Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir kadro ile girmek isteyen Cimbom, yıldız futbolcuya imza attırmaya hazırlanıyor. İtalyan yıldız, 2026'ya kadar Galatasaray forması giymeye yakın.

www.aksam.com.tr

Bu sezon şampiyonluğu kafasına koyan Galatasaray, 2023-24'ün transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Kırmızılılar yine 'çilek' transferler yapmaya hazırlanırken, bu bağlamda 'Aslan' olacak ilk isim de ortaya çıktı. Transferine 20,5 milyon euro ödenen yıldız futbolcu, kendisini 2026'ya kadar Galatasaray'a bağlayan imzayı atacak. Detaylar haberimizde...

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU KURUYOR

Bu sezon şampiyonluk, önümüzdeki sezon ise Şampiyonlar Ligi'nde başarı isteyen Galatasaray, transferde sağlam adımlar atmaya devam ediyor. 6 yıl önce transferine 20,5 milyon euro ödenen deneyimli orta saha oyuncusu, yeni sezon öncesi 'Aslan' olabilir.

GALATASARAY'DAN YILDIZ ORTA SAHAYA 3 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Sezon sonunda Inter'e veda etmeye hazırlanan Roberto Gagliardini, Galatasaray'ın radarında. Gelecek sezon orta sahada sağlam hamleler yapmak isteyen Cimbom, başarılı futbolcuya 2026'ya kadar geçerli sözleşme ve imza parası teklifi yapacak.

İTALYAN YILDIZ TRANSFERİNE SICAK BAKIYOR

Kariyerinde İtalya dışına çıkmayan ve yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanan yıldız orta sahanın, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakabileceği kaydediliyor. Oyuncuyla ilgili sezon sonunda resmi gelişmelerin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

28 yaşındaki Gagliardini bu sezon tüm kulvarlarda 18 maçta forma giydi ve 639 dakika süre aldı.