Galatasaraylı taraftarları çıldırtacak haber! Younes Belhanda geri dönüyor

Galatasaray'da şaşırtan Younes Belhanda gelişmesi... Bu sezon Avrupa dışında beklentilerin bir hayli altında kalan Galatasaray, aradığı orta saha tandemini bir türlü yaratamamıştı. Sarı kırmızılı takımda Younes Belhanda'nın devre arasında geri döneceği iddiası ortaya atıldı.

Fotospor

Galatasaraylı taraftarları çıldırtacak bir transfer gelişmesi ortaya atıldı: Younes Belhanda geri dönüyor...

Avrupa Ligi haricinde ligde ve kupada tarihe geçecek kötülükte bir performans ortaya koyan Galatasaray, aradığı orta saha üçlüsünü oturtamamaktan yana sıkıntı yaşıyordu. Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan ancak bütçe konusunda sıkıntı yaşadığı bilinen Galatasaray'ın bu konuyu çok ilginç bir formülle çözeceği iddia edildi.

DAVANI ÇEK, GERİ DÖN BELHANDA

Galatasaray'da eski yönetimin, yaptığı eleştiri sebebiyle sözleşmesini tek taraflı feshederek gönderdiği Younes Belhanda, sarı kırmızılı ekibi FIFA'ya şikayet etmişti. Burak Elmas yönetimi ise yaşanan orta saha problemi ve mali durum sebebiyle Younes Belhanda'ya bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Bu teklife göre Belhanda davayı geri çekecek, Fatih Terim ise çok sevdiği Faslı yıldızına kavuşacak.

TOP ADANA DEMİRSPOR'DA

Olayın Adana Demirspor boyutu ise bir başka transfere bağlı. Öyle ki, Adana temsilcisinin İtalyan teknik direktörü Montella, Belhanda'yı kadroda düşünmüyor. 10 numaralı oyuncunun gitmesine mani olmayacak olan Montella, yönetimden Beşiktaşlı Adem Ljajic'i istiyor. Montella daha önce İtalya'da başarılı oyucuyla çalışmıştı.