Galatasaraylı oyunculardan flaş sözler: Oturup maçı seyredip...

Galatasaray Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı, mücadelenin ardından Ömer Bayram ve Marcao karşılaşmayı değerlendirdi.

Süper Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Ömer Bayram, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğa inandıklarını söyleyen Bayram, "Biz de her şeyin farkındayız. Arkadaşlarımızla ve hocamızla beraber bunu başaracağız. Biz hala inanıyoruz. Galatasaray bunu hep gösterdi. Pes etmeyeceğiz. İlk golü bulsaydık, maç farklı olabilirdi. Matematiksel olarak şansımız var, bizim elimizde.. Galatasaray'ın gerçek kimliğini sahada yansıtmalıyız. İlk gol atamadığımız için gerginlik yaşamız olabiliriz. Son haftaları kayıpsız geçirmek istiyoruz, bakalım nasıl olacak. Her şey bizim elimizde. Hocamızın dediklerini yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, evde yok! 1-1

"ANALİZ ETMEMİZ LAZIM"

Puan kaybını analiz etmeleri gerektiğini söyleyen Marcao, "Söylenebilecek bir şey yok. Kendi sahamızda kazanmalıydık ama çok önemli 2 puan kaybettik. Oturup maçı seyredip, hocalarımızla, arkadaşlarımızla konuşup neyi beceremediğimizi analiz etmemiz gerekiyor." dedi.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçının hakemleri arasında DeAndre Yedlin diyalogu! Arda Turan...

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçına VAR damgasını vurdu