Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed'i soyan hırsız yakalandı

Galatasaray'ın golcüsü Mustafa Muhammed'in çantasını çalan şahıs, Cezayir uyruklu çıktı. Yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Hırsızlık anları da kameralara yansıdı.

AKŞAM

Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed'in 11 Mart'ta Beşiktaş'ta bir alışveriş merkezinde çantası çalınmıştı. Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışma neticesinde şüphelinin Cezayir uyruklu Hacer A.(31) olduğunu tespit etti. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık anı da kameralara takıldı!

Son dakika Galatasaray haberleri... Manchester United, Mustafa Muhammed'in peşinde

SIRT ÇANTASINA KOYDU

Görüntülerde, şüpheli ilk olarak AVM'ye giriş yaptı. Sonrasında Muhammed ve arkadaşının bulunduğu banka oturan şüpheli, ikilinin sırtlarının dönük olmasını fırsat bilerek yanında bulunan alışveriş poşetine futbolcunun çantasını koyarak olay yerinden uzaklaştı. Hemen ardından çantayı alışveriş poşetinden çıkarıp kendi sırt çantasına koyması, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hasan Kartal'dan Galatasaray'a ağır gönderme

Son dakika Galatasaray haberleri... Sol bekte işlem tamam