Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Radamel Falcao'ya ödeyeceği rakam ortaya çıktı

Son dakika Galatasaray haberleri… Galatasaray, aldığı maaş ve yaşadığı sakatlıklarla gündemden düşmeyen Radamel Falcao'nun sözleşmesini karşılıklı feshetti. Cimbom, Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao'ya anlaşma gereği 3 milyon euro ödeyecek. Oyuncunun maaşının 2 milyon euroluk kısmını ise İspanyol ekibi karşılayacak. İşte detaylar…

Galatasaray Radamel Falcao'dan kurtuldu. Sarı-Kırmızılılar, Kolombiyalı forvetin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini KAP'a bildirdi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY FALCAO'YA 3 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Galatasaray'ın söz konusu fesih için Radamel Falcao'ya 3 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. Falcao'nun maaşının 2 milyon euroluk kısmını ise transfer olduğu Rayo Vallecano üstlenecek.

43 MAÇA ÇIKTI, SAKATLIĞI SEBEBİYLE 53 MAÇI KAÇIRDI

Galatasaray formasıyla 43 resmi maça çıkan Radamel Falcao 20 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Öte yandan Falcao'nun yaşadığı sakatlıklar sebebiyle 53 maç kaçırması dikkat çekti.