Galatasaray'ın yeni kalecisini duyurdular! Servet önerdiler

Galatasaray'da kaleci arayışları sürüyor. Sarı-kırmızlı ekiple ilgili son olarak yeni bir iddia daha gündeme geldi. Fransız basının haberine göre Galatasaray Porto'nun file bekçisi Diogo Costa ile ilgileniyor.

EMRE SARI

Galatasaray kaleci transferi konusunda henüz bir isimle anlaşma sağlayamadı. Şampiyonlar Ligi kadrosu teslim edilmesine kısa süre bir kala birçok isimle görüşen sarı-kırmızlı ekip için bir iddia daha geldi.

Foot Mercato'nun haberine göre, sarı-kırmızılılar Porto'nun file bekçisi Diogo Costa ile ilgileniyor. Haberde Galatasaray'ın oyuncuya için 25 milyon Euro'luk resmi teklifte bulunduğuna yer verildi.

DIOGO COSTA'NIN SÖZLEŞMESİ VE PİYASASI

Porto ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeri 40 milyon euro.

DIOGO COSTA'NIN PORTO KARNESİ

Porto formasıyla 198 resmi maça çıkan Costa, 84 kez kalesini gole kapadı.