Galatasaray'ın Evander ısrarı! Bu kez yeşil ışık geldi

Galatasaray, Evander'in transferinde yeniden harekete geçti. Sambacı için tekrardan harekete geçen Galatasaray yönetimi, 7 milyon euroluk teklifi yineledi. Midtjylland cephesinden de Evander transferine yeşil ışık geldi.

AKŞAM

Yaptığı transferlerle yaza damgasını vuran Galatasaray, durmak bilmiyor... Son olarak Mertens ve Torreira'yı açıklayan Sarı-Kırmızılılar, Evander için de yeniden harekete geçti. Brezilyalı 10 numaranın defterini kapatmayan transfer komitesi, Danimarka ekibi Midtjylland'ın kapısını bir kez daha çaldı ve son teklifini yineledi. Bilindiği gibi Sarı-Kırmızılılar, Evander için 5 milyon euro önermiş, kabul görmeyince teklifini 6.5 milyon euroya kadar çıkarmıştı.

TRANSFER OLMAYI HAK EDİYOR

Ancak kapıyı 10 milyon eurodan açan ve son olarak 8 milyon euroya inen Midtjylland'a yeni bir teklifle giden Galatasaray, 6.5 milyon euroluk önerisini 7 milyon euroya çıkarmıştı. Bu teklif sonrasında Midtjylland'a düşünmek için süre veren Sarı-Kırmızılılar, dün itibarıyla teklifini tekrar sundu. Midtjylland cephesinden ise bu defa yeşil ışık geldi. Kulübün Sportif Direktörü Svend Graversen, Galatasaray'ın Evander için yaptığı tekliflerin ardından oyuncunun Midtjylland'dan ayrılıp, ayrılmayacağı sorusuna, "Evander transfer olmayı hak ediyor. Bir çözüm bulmaya çalıştığımız bir sır değil" yanıtını verdi.

BU HAFTA İÇİNDE ÇÖZÜLECEK

Sarı-Kırmızılılar, daha önce Brezilyalı oyuncuyla 1.2 milyon euro maaştan 4 yıllık anlaşma sağlamış, hatta Evander, Danimarka'daki transfer görüşmelerine katılmıştı. Midtjylland'ın tavrı ise Evander'in görüşmenin ardından kulübüyle yaptığı toplantı sonrasında değişti. Sambacı net bir dille kulüpten ayrılmak istediğini iletince, Midtjylland geri adım atarak, G.Saray'la görüşmelere yeniden başladı. Transferin bu hafta içinde G.Saray'ın şartlarına göre olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor. Evander, G.Saray'ın Antalyaspor ile oynadığı maçı da izlemiş ve sosyal medya hesabından paylaşmıştı.