Galatasaray'ın anlaştığı Oscar Cabezas'ın bu akşam İstanbul'a geleceği iddia edildi

Yeni sezonun kadrosunu şekillendirmeye başlayan Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper Oscar Cabezas ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kolombiyalı gazeteci Juan Carlos Pamo da transferle ilgili “Kesin olarak teyit ettik. Galatasaray, Oscar ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncu Galatasaray'a katılmak için bu akşam İstanbul'a uçuyor” ifadelerini kullandı.

Ajansspor

Kolombiya’da önemli kaynaklar, Galatasaray’ın Kolombiyalı defans oyuncusu Oscar Cabezas ile anlaştığını yazdı.

GALATASARAY İÇİN YOLA ÇIKTI

Sol ayağını kullanan 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper, sözleşmesi sona eren oyuncu statüsünde bulunuyor. Futbolcu, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için yola çıktı.

3+1 YILLIK ANLAŞMA İMZALANDI

Kolombiya'da yayın yapan El Pais de Cali gazetesinin yazarı Juan Carlos Pamo, Oscar Cabezas’ın Galatasaray’la 3+1 yıllık anlaşma imzaladığını açıkladı.

“KESİN OLARAK TEYİT ETTİK”

Pamo, transferle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Kesin olarak teyit ettik. Galatasaray, Oscar ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncu Galatasaray'a katılmak için bu akşam İstanbul'a uçuyor. Oscar'ın şu an hiçbir sakatlığı yok. Potansiyeli yüksek bir futbolcu olduğu için Galatasaray bu oyuncuyu transfer etti. Henüz 23 yaşında. Hava toplarında çok başarılı, güçlü ve teknik bir stoper.”