Galatasaray'ın Ali Akman transferinde son dakika! Kaderi belli oldu

Ali Akman'dan Galatasaray'a kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın görüşmelere başladığı iddia edilen Ali Akman'ın Türkiye'ye dönmek istemediği öğrenildi. 19 yaşındaki forvetin La Liga'dan talipleri olduğu iddia ediliyor. Ali Akman gelecek sezon Frankfurt'un planları arasında yer almaması halinde İspanya'nın yolunu tutabilir.

Frankfurt'un Bursaspor'dan olaylı bir şekilde transfer ettiği Ali Akman'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Ali Akman ile Galatasaray'ın ilgilendiği haberi basına yansırken oyuncunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği öğrenildi. Galatasaray 19 yaşındaki golcü için harekete geçse de başarılı futbolcunun Türkiye'ye dönme gibi bir düşüncesinin olmadığı kaydedildi.

Beşiktaş'ın 'cepte' bildiği transfer için Luis Campos ve Sensibile devreye girdi

GALATASARAY'IN ALİ AKMAN HAYALİ BAŞLAMADAN BİTTİ

1 yıllığına kiralandığı NEC Nijmegen'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ali Akman'a La Liga'dan taliplerin olduğu öne sürüldü. Genç golcü, Frankfurt'un gelecek sezon planları arasında yer almaması halinde bu kez İspanya'ya kiralanacak. Böylece Galatasaray'ın Ali Akman hayali başlamadan bitmiş oldu.

Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak iddia! '22 Şubat itibarıyla bitti'

ALİ AKMAN'IN NEC NIJMEGEN KARNESİ

Bu sezon NEC Nijmegen ile Hollanda'da 19 maça çıkan Ali Akman 5 gollük performans sergiledi. Milli takımın birçok alt yaş kategorilerinde de forma giyen oyuncunun güncel piyasa değeri 1,5 milyon eur.