Galatasaray'dan savunma harekatı! 2 İspanyol yıldıza kanca

Süper Lig'in başlamasına günler kala kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, savunmasına takviye yapıyor. Sarı kırmızılı ekip, Sergio Reguilon ve Aymeric Laporte'u gündemine aldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Sergio Reguilon ve Aymeric Laporte'u kadrosuna katarak savunma hattını güçlendirmek istediği öne sürüldü.

"KÖHN'DEN MEMNUN DEĞİLLER"

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; geçtiğimiz Ocak ayında Derrick Köhn'ü kadrosuna katan Galatasaray, oyuncunun savunma becerileri tarafından ikna edilemedi ve yeni bir sol bek arayışına girdi. Habere göre; Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tecrübesi sebebiyle Sergio Reguilon'u kadrosuna katmaya sıcak bakıyor.

BÜYÜK HEDEF LAPORTE

Habere göre; Galatasaray'ın üzerinde çalıştığı tek operasyon bu değil. Al Nassr'da forma giyen İspanya milli takımının stoperi Aymeric Laporte de hedefler arasında.

TARAFTARLAR STOPER İSTİYOR

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Kupası'da Beşiktaş karşısında aldıkları 5-0'lık ağır yenilgi nedeniyle yönetimden stoperle sözleşme imzalamasını istiyor.

"SÜPER KUPA'NIN TELAFİSİ"

Habere göre, Galatasaraylı taraftarların bu isteğinin Süper Kupa'nın telafisi olarak yönetimi Laporte'ye yatırım yapmaya zorlayabilir. İspanyol oyuncu iyi bir teklif gelmesi halinde Al Nassr'dan ayrılması gündeme gelebilir.

İSTATİSTİKLERİ

Bonservisi Tottenham'da bulunan 27 yaşındaki Sergio Reguilon geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Manchester United ve Brentford formalarıyla çıktığı 28 maçta 4 asist kaydetti.

30 yaşındaki Aymeric Laporte ise Al Nassr formasıyla geçtiğimiz sezon çıktığı 39 maçta 4 gol 1 asist kaydetti.