Galatasaray yönetiminden olay karar

Galatasaray'da yönetimden ayrılan Rezan Epözdemir için Burak Elmas yönetiminin çok ilginç bir karar aldığı iddia edildi. Galatasaray yönetiminin aldığı karara göre Rezan Epözdemir yönetim alanlarına sokulmayacak. Öte yandan Sarı kırmızılılar söz konusu haberi yalanladı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da olaylı bir şekilde yönetim kurulundan çıkan Rezan Epözdemir'e kulüp binasına giriş yasağı getirildi. Başkan Burak Elmas ve yönetim, yapılan toplantıda eski yönetici Rezan Epözdemir'in kendisine ait Aslantepe NEF Stadı'ndaki loca dışında bir alana girmemesi için tüm güvenlik birimlerine bilgi verildi.

Epözdemir'in, 'Yönetimden ayrılmadım' açıklaması sonrasında kulüp yerine yedek üyelerin aldığını açıklamıştı. Epözdemir, yönetim kurulu üyesi olduğu iddiası ile kulüp yönetim birimlerine girmek istemisi halinde güvenlik görevlilerince engellececek. Bu karar sonrasında Epözdemir'in nasıl bir tutum izleyeceğei merak konusu.

YOLLAR NEDEN AYRILMIŞTI?

Galatasaray'ıan haklarının yeterince savunulmadığı gerekçesi ile tüm görevlerinden istifa eden Rezan Epözdemir, sonrasında "Sadece Sportif AŞ'den ayrıldım. Yönetim Kurulu'ndan istifa etmedim" dese de Başkan Burak Elmas ve yönetim, Rezan Epözdemir'in göreve veda ettiğini açıklayıp yedek üyeleri göreve getirmişti.

GALATASARAY'DAN YALANLAMA GELDİ

Galatasaray kulübü konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bugün yazılı ve görsel basında çıkan, Başkanımız Sayın Burak Elmas'ın, Sayın Rezan Epözdemir'e kulüp binasına giriş yasağı getirdiği ve bu konuda güvenlik birimine talimat verdiğine dair haberler tamamen gerçek dışıdır.

Bu maksatlı, gerçek dışı habere itibar edilmemesi ve gereği kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü