Galatasaray'dan Hangi Kredi Ümraniyespor'a karşı 90 milyon euroluk ilk 11!

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında HangiKredi Ümraniyespor'a konuk oluyor. Mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak olan Galatasaray'ın muhtemel 11'i 90 milyon eurolık güncel piyasa değeri ile dikkatleri çekiyor.

aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaşacak. Saat 21'de başlayacak olan bu mücadelede sarı-kırmızılıarın yeni tranferleri Dries Mertens ve Lucas Torreira'nın da kadroda yer alması bekleniyor.

GALATASAYARAY 90 MİLYONLUK İLK 11'İ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Galatasaaray'ın HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasına yeni transferlerinin ilk 11'de yer aldığı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Cim-Bom'un muhtemel 11'ini AKŞAM Canlı Skor uygulaması ile oluşturduk.

Sarı-kırmızılılar 90 milyonluk güncel piyasa değerine sahip olan muhtemel 11'i ile Ümraniyespor karşısında galibiyet arayacak.

MUTEMEL 11'LER

HANGİKREDİ ÜMRANİYESPOR: Serkan Kırıntılı, Göksu, Allyson, Glumac, Lenjani, Oğuz, Avounou, Mrsic, Geraldo, Del Valle, Bettaieb

GALATASARAY: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Mertens, Yunus, Kerem, Seferovic

Ben olsam 11'im şu olurdu" mu diyorsun. Hayalindeki ilk 11'i AKŞAM Canlı Skor ekranından oluşturup sosyal medya hesabından paylaşabilirsin.

Buraya tıklayıp ilk 11'ini oluşturabilirsin!