Galatasaray'dan flaş karar! Sezon sonu beklenmeden 3 yıldız gönderilecek

Galatasaray'da Fatih Terim ve Burak Elmas gönderilecek isimler için çalışmalara başladı. Galatasaray'da maliyetleri yüksek olan Sofiane Feghouli, Ryan Babel ve kiralık olarak gelen Gustavo Assunçao ocak ayında gönderilecek.

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte Galatasaray'da tüm gözler, yönetim kurulu ve teknik direktör Fatih Terim'in takımda yapacağı operasyona çevrildi. Sarı kırmızılılar, ücret/performans yönünden bekleneni veremeyen üç futbolcuyla yollarını ayırıp nokta transferler yaparak, ikinci yarıda maksimum puan toplamayı hedefliyor. İlk etapta gönderilecek isimleri belirleyen yönetim ve teknik heyet, üç futbolcunun biletini kesti...

AYRILIK KARARI OYUNCULARA BİLDİRİLDİ

Yıllık 3 milyon 850 bin Euro'luk garanti ücretiyle takımın en çok kazanan ismi olan Sofiane Feghouli, 2.5 milyon Euro alan Ryan Babel ve kiralık geldiği kulübü dahil toplam 550 bin Euro'ya kiralanan Gustavo Assunçao ile ocak ayındaki ara transfer döneminde yollar ayrılacak. Sarı kırmızılı yöneticiler sözleşmeleri 30 Haziran 2022'de sona erecek üç futbolcunun menajerleriyle görüşerek ayrılık kararını bildirdi.

FEGHOULİ VE BABEL KESİN İSTENMİYOR

Feghouli ve Babel'e, sezonun geri kalan bölümündeki alacaklarına karşılık bonservisleri verilecek, Assunçao da 1 yıllığına kiralandığı Portekiz'in Famaliçao takımına geri gönderilecek. Galatasaray Yönetimi, Feghouli, Babel ve Assunçao'yu istediği şartlarda gönderirse sezonun ikinci yarısı için 3 milyon Euro civarında bir tasarruf yapmış olacak ve bu para ara transferde kullanılacak.

(Hürriyet)